Horní menu

Suchdol si poradil s Ratboří



Datum konání:
12.8.2017

SUCHDOL

3 : 1

RATBOŘ

29' a 41' Biroš (PK)

52' Čižinský

 

9' Hošek

 

Suchdol: Černohlávek - Čižinský, Volný, Kuthan (65' Gallistl), Březina - Pacák, Böhm, Zelený - Suntych (46' Herout), Biroš - Langr (65' Tůma)

Ratboř: Vondráček M. - Švarc, Kemza, Franc, Vondráček J. - Uher (40' Tichý D.) (49' Kruliš), Kopecký, Hošek, Adámek M. - Trojan (17' Tichý M.), Adámek J.

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

První akce zápasu se objevila ve 3', kdy Pacák nahrál Langrovi, jehož střela letěla do levého horního rohu. Vondráček M. tam byl ale včas a míč vyrazil na roh. Přísloví "nedáš, dostaneš" opravdu funguje. Ratboř se prosadila hned ze své první šance. Gól si na svůj účet připsal Hošek, 0:1. V 16' se Pacák pokusil srovnat skóre, ale jeho rána šla pouze nad bránu. Vyrovnání přišlo po faulu ve vápně. K penaltě se postavil Biroš, který jí s přehledem proměnil, 1:1. Před koncem prvního poločasu Suchdol zvýšil skóre na 2:1, kdy po faulu na Langra kopal pokutový kop opět Biroš.

 
Ve druhém poločase měl po přihrávce od Böhma šanci Čižinský, který hlavou minul a Langr, jehož rána šla nad bránu. Čižinský si napravil reputaci v 52', kdy po rohu Biroše vstřelil gól hlavou do pravého horního rohu, 3:1. Další penalta přišla po faulu na Langra. Opět se k ní postavil Biroš, tentokrát jí však neproměnil. Šance hostí přišla po střele Hoška, který vystřelil před půlkruhem - Černohlávek jeho ránu chytil. Velká akce Zeleného, kdy se vymotal přes Kemzu a France, skončila bohužel křečí. V závěru zápasu mohl Biroš vstřelit hattrick, ale jeho střela šla pouze do krajní tyče.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Martin Biroš

V prvním zápase za Suchdol se mu střelecky dařilo, dal dvě penalty a celý zápas hrozil z levé strany. 

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Začátek utkání byl kostrbatý a než jsme se srovnali, tak soupeř využil své jediné šance ke skórování. Zbytek zápasu už jsme dominovali, ale mohli jsme přidat daleko víc gólů. "

 

FOTOGALERIE