Horní menu

Poslední zápas Suchdolu nevyšel



Datum konání:
17.6.2017

ZBRASLAVICE

5 : 1

SUCHDOL

4' a 49' Jandus

54' Herčík

75' Veselý J.

84' Mičke R.

 

 44' vlastní (Veselý J.)

 

Zbraslavice: Březina - Veselý J., Volenec, Černohlávek, Jandus (69' Winkler L.), Veselý M., Pospíšil, Herčík, Kordiak (63' Byrwa), Mičke, Winkler J.

Suchdol: Hebr - Král (80' Králík), Kuthan, Čižinský, Gallistl - Suntych (60' Laštovka D.), Pacák, Böhm, Zelený - Laštovka L. (88' Hampl), Langr

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Hned na začátku zápasu se ujali vedení Zbraslavice. Jandus centroval, Hebr si křikl, že míč má, ale obloučkem ho balón přeletěl do brány, 1:0. V 11' měl šanci i Suchdol. Čižinský kopal trestný kop na volného Laštovku L., který přihrál Zelenému a ten vystřelil, ale gólman střelu chytil. I Böhm si dnes vytvořil velkou šanci, když sám přeběhl půl hřiště a dal centr, bohužel byl moc krátký. Ve 23' kopal Pospíšil trestný kop, Hebr jeho střelu chytil. K trestnému kopu se dostal Suchdol ve 37'. K míči se postavil Čižinský, který centroval na Zeleného, ten přihrál Langrovi, který bránu netrefil - byl z toho roh. Roh kopal Zelený, ale nikdo nebyl ve vápně. O pár minut později běžel Laštovka L. sám na gólmana, kterého trefil. První gólovou šanci vytvořil Laštovka L.. Obehrál si hráče, kterému dal "housle" a centroval na Zeleného. Jeho rána šla jen do břevna, od kterého se odražený míč dostal k Veselému J. a ten ho strčil tělem do vlastní brány, 1:1. 
 
Ve 48' Zbraslavice centrovaly, Suntych neměl obsazeného hráče a ten vstřelil gól, 2:1. Hned poté běžel Langr sám na bránu, gólman se rozeběhl proti němu. Langr přehodil gólmana, ale byl moc daleko, aby jeho rána doletěla až do brány. V 54' Pospíšil centroval, míč si našel volný Herčík, 3:1. Veselý J. si připsal další gól. Z dálky kopl obloučkem míč na bránu, Hebr stál příliš venku z brány a balón skončil přímo pod břevnem, 4:1. V 84' si Zbraslavice připsaly poslední gól posledního zápasu v sezóně. Mičke stál ve správnou chvíli na správném místě, 5:1. Poslední šanci Suchdola vytvořil Laštovka D., který přihrál Pacákovi, tomu se to bohužel sklouzlo a míč střelil vedle. 

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Lukáš Laštovka

Dnes bojoval, snažil se. Měl mnoho šancí.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Nemám k tomu, co říct."

 

FOTOGALERIE