Horní menu

Díky výhře jsme se udrželi v okrese



Datum konání:
10.6.2017

SUCHDOL

4 : 0

MALÍN

 14' a 45' Čižinský

77' Pacák

78' Langr

 

 

 

Suchdol: Hebr - Král (84' Gallistl), Volný, Kuthan (74' Novotný L.), Dolejš - Vašíček (77' Suntych), Böhm, Pacák, Laštovka L. (66' Zelený) - Čižinský (85' Laštovka D.) - Langr

Malín: Neprášek - Husa, Rezler, Richtár (66' Mička), Kubelka (33' Procházka), Štoček, Vojtíšek T., Vojtíšek M., Málek, Šarišský, Vojtíšek O.

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Úvod zápasu začal lépe pro Suchdol, když Vašíček poslal dlouhou přihrávku dopředu. Bohužel Laštovka L. pouze promáchl a Pacák míč špatně trefil. Ve 14' se Vašíčkovi asistence už povedla. Na jeho přihrávku si u brány počkal Čižinský, jehož rána šla pod břevno, 1:0. O pár minut později po faulu na Laštovku L. kopal trestný kop Vašíček. Čižinský hlavičkoval jen nad bránu. V 17' přišla šance i pro hosty. Vojtíšek M. nahrál Šarišskému, jehož střela šla na bránu, avšak míč Volný vyhlavičkoval na roh. Další akce Malína přišla hned vzápětí. Po autovém vhazování si našel balón Rezler a vystřelil. Od gólu domácí zachránil Volný, který ho vykopl z brankové čáry. K dalšímu trestnému kopu Suchdola se postavil Langr. Zeď se před jeho střelou rozestoupila a míč šel k pravé tyči, ale brankář hostí tam byl včas. Před koncem prvního poločasu padl ještě jeden gól. Dolejš šel do souboje hlavou a Neprášek rukama. Balón se odrazil k Langrovi, ale jeho rána po zemi byla příliš malá, avšak na správném místě stál Čižinský, který míč do branky dorazil, 2:0.
 
Druhý poločas začal akcí Laštovky L., který běžel z půlky hřiště s obráncem hostí. Laštovka L. vystřelil až ve velkém vápně, ale brankář Malína jeho střelu vyrazil. V 60' šel Vašíček z půlky půlky s míčem na bránu, přihrál pod sebe Pacákovi, jehož ránu Neprášek chytil. Šanci hostí měl Málek, když jeho střela vypadla Hebrovi z rukou na roh. Další akci začal střelec dvou gólů, když našel přihrávkou Böhma, který se s míčem snažil obejít brankáře, ale obránce Malína byl rychlejší. Třetí gól Suchdola přišel po střele nestřele Zeleného, jehož rána se odrazila od obránce přímo k Pacákovi, který se už nemýlil, 3:0. Poslední gól zápasu vstřelil pod břevno Langr, konečný stav byl tak 4:0.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

David Čižinský

Hráč, který dnes stál vždy na správném místě a vstřelil dva góly. 

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Dnes jsme zvládli poslední domácí zápas sezóny. Dařilo se nám konečně i střelecky. Myslím si, že to bylo důstojné domácí rozloučení s tímto ročníkem. "

 

FOTOGALERIE