Horní menu

Díky hattricku Laštovky L. Suchdol vyhrál první přátelské utkání



Datum konání:
5.8.2017

SUCHDOL

5 : 1

ŠTÍTARY

4' Březina

46', 75' a 80' Laštovka L.

66' Dolejš

 

7' Semirád

 

Suchdol: Černohlávek - Král, Kuthan (46' Dolejš), Čižinský, Březina - Suntych, Böhm, Pacák, Zelený (65' Laštovka D.) - Herout (46' Laštovka L.)- Langr

Štítary: Přibyl A. - Semirád, Sejpal, Kmoch D., Kmoch L., Lepší Mi., Pšenský, Jungmann, Přibyl M., Lepší Ma., Šubrt  

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

První gól utkání byl opravdu rychlý. Ve 4' přihrál Böhm míč Březinovi, který si ho zpracoval a umístil ho pod břevno doprostřed brány, 1:0. O 3' později přišlo vyrovnání. Semirád se vymotal přes Krále a podél Černohlávka poslal balón mezi tři tyče, 1:1. Další příležitost domácích přišla po toho Pacáka. Čižinský hlavičkoval, obránce hostí vrátil míč zpět a druhý pokus Čižinského letěl nad bránu. Tři šance na vstřelení gólu měl Pacák, ale žádnou z nich neproměnil.

 
Druhý poločas začal mnohem rychleji než první. Langr vystřelil na bránu, ale jeho střelu vyrazil brankář hostí ke střídajícímu Laštovková L., který se už nemýlil, 2:1. Další dorostenec, který se v tomto zápase prosadil, byl Dolejš, kterému na úroveň velkého vápna přihrál Laštovka L. a on krásnou ranou prostřelil Přibyla A., 3:1. Čtvrtý gól Suchdola byl jak přes kopírák gólu druhého. Laštovka L. nahrál Langrovi, jehož střela šla do gólmana, od kterého se odrazila k Laštovkovi L., který umístil míč do brány, 4:1. Díky podpoře své přítelkyně se Laštovkovi L. podařilo vstřelit další gól a zápas tak skončil výhrou domácích 5:1.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Lukáš Laštovka

Hráč, který v dnešním zápase dokázal vstřelit hattrick.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Typický zápas na začátek sezóny. Ve velkém vedru se nikomu nechtělo běhat. Byl to takový pochoďák."

 

FOTOGALERIE