Horní menu

Dorost ukončil sezónu prohrou



Datum konání:
11.6.2017

Tuchoraz - Suchdol 2:1 (1:0)

Suchdol:  Černohlávek - Mareš, Zich, Dolejš, Hampl (46' Králík) - Novotný, Hruška (76' Šibrava), Gallistl, Laštovka D. (46' Laštovka L.) - Langmajer (46' Tůma) - Vořechovský (63' Pekař)

Tuchoraz: Hrdinka - Doležal, Künzel, Pokorný, Novák T., Novák J., Varga O., Sodoma, Varga M., Houžvička, Nývlt

 

1. poločas

V 5' si Suchdol vytvořil první šanci, když Vořechovský kopal roh, míč vletěl do chumlu hráčů na vápně, ale gólman ho chytil. I Tuchoraz si vytvořila šanci. Útočník domácích šel sám na Černohlávka, ten však balón vyrazil na roh. V prvním poločase měl Suchdol mnoho šancí na vstřelení gólu. V 15' gólman vyběhl z brány a Vořechovský mohl dát gól do prázdné brány, bohužel kopl jen vedle brány. První gól domácích přišel ve 41', kdy Novák J. kopal trestný kop a míč skončil v bráně, 1:0. Ještě na konci prvního poločasu měl šanci Novák J. opět z trestného kopu, míč však Novotný odrazil na roh.

2. poločas

Ve 48' po Dolejšově trestném kopu se dobře ve schrumáži zorientoval a vystřelil Laštovka L., bohužel gólman zasáhl a vyrazil ho na roh. Po faulu na Laštovku L. kopal trestný kop Dolejš. Bohužel z jeho centru nic nebylo a Dolejš byl ještě zraněn. Šance Suchdola - Laštovka L. přihrál Hruškovi a ten vystřelil ve vápně. Míč byl však odražen obráncem. Další šance hostí byla, když Novotný centroval na Laštovku L. a ten hlavou dával nad bránu. Domácí přidali další gól v 81'. Novák J. kopal trestný kop, míč vypadl Černohlávkovi z rukou a Varga O. míč dorazil do brány na 2:0. O tři minuty později i Suchdol vstřelil svůj první gól zápasu. Dolejš centroval a Tůma vstřelil gól, 2:1. Suchdol už se do konce zápasu gólově prosadit nedokázal.

 

Suchdolský hráč utkání 

Adam Zich

Dnes neudělal chybu. Podal solidní výkon a dobře si počínal v souboji jeden na jednoho.

 

Ohlasy trenéra

D. Čižinský: "Dnes jsme narazili na soupeře, který byl hodně důrazný, dokázali využít toho, co toleroval rozhodčí. Domácí vytěžili z minima maximum. A my jsme se i přes naše šance nedokázali gólově prosadit. Byla to ohromná škoda. Zkazilo to konec sezóny."

 

Fotogalerie