Horní menu

Suchdolští dorostenci vyhráli neuvěřitelných 12:2



Datum konání:
3.6.2017

Suchdol – Ovčáry 12:2 (5:0)

Suchdol: Černohlávek - Hampl, Dolejš (46' Novotný), Zich, Mareš (46' Králík) - Gallistl (46' Laštovka L.) - Langmajer, Hruška (71' Tůma), Vořechovský (46' Laštovka D.) - Šibrava, Pekař

Ovčáry: Bína - Douša, Sivák, Procházka, Baláž, Hadrbolec, Jandus, Horváth, Mrzílek, Žemba

 

1. poločas

Soupeři nastoupili v počtu 10 hráčů, který pak už nedoplnili. První šanci domácích připravil již ve 3' Langmajer, kdy centroval, ale Vořechovský míč netrefil. Roh Vořechovského o minutu později byl ale úspěšnější, protože kopnutý míč trefil Dolejš hlavou do soupeřovi brány, 1:0. Ve 13' se Dolejš špatně trefil, když chtěl přihrát Černohlávkovi. Hráč hostí se ujal příležitosti a doběhl balón, centroval, ale byl úplně sám na domácí polovině. Dolejš míč doběhl a vykopl ho z brankové čáry. Ve 22' Langmajer přihrál Vořechovskému, který centroval. Míč si našel volný Šibrava a dal gól na 2:0. Konečně se dočkal i Pekař, který poslal do soupeřovi brány, krásný gól, 3:0. Ve 25' šel Langmajer sám po lajně a centroval na Hrušku, 4:0. Celý první poločas se odehrál převážně na soupeřově polovině. Hruška si připsal další gól ve 43', kdy vystřelil z velkého vápna, 5:0. 

2. poločas

Na začátku druhého poločasu Laštovka L. připravil krásnou akci. Přihrál Novotnému, který vstřelil gól na 6:0. Ve 48' přes suchdolskou obranu propadl balón a Baláž uklidil míč do pravého spodního rohu, 6:1. Hruška si připsal svůj třetí a poslední gól tohoto zápasu, kdy míč nahrál mezi dva obránce na Novotného a ten zpět na Hrušku, 7:1. V 62' Tůma přihrál Novotnému, ten Pekařovi, který vystřelil, míč se však odrazil k Šibravovi, který vstřelil gól na 8:1. V dnešním zápase se kopala i penalta. Baláž běžel sám na bránu, Černohlávek míč chytil, ale při tom Baláže zfauloval ve vápně. Hosté penaltu proměnili, 8:2. V 69' Novotný přihrál Laštovkovi L. a ten uklidil míč k tyči, 9:2. O pár minut později Laštovka L. přihrál Pekařovi a ten dal gól na 10:2. I Laštovka D. si dnes připsal gól a to na 11:2. Poslední gól dnešního zápasu dal opět Laštovka D., který míč uklidil do levého spodního rohu, 12:2.

 

Suchdolský hráč utkání 

Daniel Šibrava

Hráč, který ví, kdy má balón podržet, a kdy ho poslat dál. Svůj výkon dnes okořenil dvěma góly.

 

Ohlasy trenéra

D. Čižinský: "Dnes hodně slabý soupeř. Šanci dostali všichni hráči i ti, kteří nejsou tak vytížení. Chtělo by to být více produktivní. Škoda inkasovyných gólů, mohli jsme dát víc šancí."

 

Fotogalerie