Horní menu

Další prohra v řadě



Datum konání:
4.6.2017

SÁZAVA B

5 : 1

SUCHDOL

15' Chrpa

21', 24' a 81' Švec

71' Brunclík

 

 36' Langr

 

Sázava B: Hrbek - Sedláček, Rais (53' Stejskal), Švehla, Dušek (75' Prchal), Brunclík, Mařinec, Skála, Chrpa, Konopiský (46' Linek), Švec

Suchdol: Černohlávek - Král, Volný, Kuthan (57' Novotný L.), Dolejš - Zelený (69' Gallistl), Pacák, Böhm, Laštovka L. - Čižinský (79' Laštovka D.) - Langr

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

V úvodu zápasu kopal Pacák trestný kop. Míč si postavil před velké vápno a vystřelil. Bohužel jeho rána letěla doprostřed brány přímo do rukou domácího brankáře Hrbka. První velká šance hostí přišla v 10' po akci Laštovky L., který běžel sám z půlky hřiště. Přihrál osamocenému Langrovi, ten však pálil pouze nad bránu. O minutu později měl šanci i sám Laštovka L., ale jeho střela z velkého vápna mířila jen nad domácí branku. Gól Sázavy přišel po nešťastné nehodě suchdolského brankáře, který se snažil chytit míč od hlavičkujícího Volného, ale na mokrém povrchu mu to uklouzlo a Chrpa uklidil míč do prázdné brány, 1:0. Druhý gól domácích přidal po rohovém kopu hlavou Švec, jelikož ho nikdo z bránících hráčů Suchdola nehlídal, 2:0. Po faulu na Langra kopal trestný kop opět Pacák. Tentokrát se lépe podíval, kde stojí domácí brankář a střílel více k tyči. Avšak k jeho smůle míč lízl jenom břevno. Další gól sázavských hráčů přišel po chybě Volného, který dal krátkou přihrávku na Černohlávka a Kuthana, který před míčem ucukl pryč. Brankář hostí byl od míče dál než Švec a díky jeho patě se balón do brány jen tak tak došoural, 3:0. První gól Suchdola vstřelil ve 36' po faulu na Čižinského z trestného kopu Langr, 3:1. 

Začátek druhého poločasu byl vcelku vyrovnaný. V 58' přihrál střídající Novotný L. Laštovkovi L., který prodloužil na Böhma. Od gólu domácí zachránil obránce Sedláček. Další trestný kop hostí kopal Dolejš, ale míč mířil jen do rukou brankáře Hrbka. Sázavu držel nad vodou hlavně gólman, který po rohovém kopu Dolejše vyrazil ránu Volného. Nejvíce suchdolských šancí na vstřelení gólů měl Langr, ale jeho střely šly pouze vedle nebo nad bránu domácího brankáře. V 70' po chybě Čižinského vstřelil gól do levého horního rohu Brunclík, 4:1. Poslední gól utkání přidal hlavou Švec, 5:1. Černohlávek si ale na míč sáhl. Deset minut před koncem zápasu kopal Suchdol pokutový kop. K němu se postavil sám faulovaný. Avšak míč brankář vyrazil na břevno, od kterého se odrazil pryč.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Nikdo

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Na šance jsme vyhráli 7:2, ale zápasy se rozhodují ve vápně, jak v tom našem, tak v jejich a tam jsme dnes propadli. "

 

FOTOGALERIE