Horní menu

Suchdoláci si s dohrávkou poradili



Datum konání:
31.5.2017

Suchdol – Štítary 2:0 (2:0)

Suchdol: Černohlávek - Mareš, Gallistl, Dolejš (85' Hampl), Králík - Hruška (46' Langmajer), Laštovka D. (71' Šibrava), Tůma - Novotný (71' Zich), Vořechovský, Laštovka L. (46' Pekař)

Štítary: Pros - Zelený, Nejman, Šín, Beneš, Opolzer, Miškovský, Kovařík, Szotowski (57' Vencovský), Bureš, Tichý

 

1. poločas

Hned v 5' měl první šanci Vořechovský, jehož střela mířila pouze do břevna soupeřovi brány. I Novotný měl šanci, ale jeho rána letěla až nad bránu. Ve 12' se také hosté ujímají šance a to po trestném kopu, který kopal Miškovský. Jeho střela však letěla jen do břevna a míč se odrazil pryč. Další velkou šanci si suchdoláci vytvořili, když Novotný přihrál Vořechovskému, který poslal přihrávku ještě na Hrušku, ale ten zakončoval bohužel mimo bránu. Ve 34' se Suchdol prosadil, když Vořechovský kopal roh, míč minul Dolejše a skončil v autu. Toho se ujal Novotný, který hodil dlouhý aut až na Vořechovského a ten uklidil míč hlavou do levého horního rohu, 1:0. Ve 44' kopal Vořechovský roh, míč se dostal až k Laštovkovi L. ale jeho střela byla malá a gólman míč chytil. Suchdoláci si připsali další gól ve 45', kdy byl na hranici velkého vápna faulován Hruška. K trestnému kopu si stoupl Novotný a přímou střelou trefil levý horní roh soupeřovi brány, 2:0.

2. poločas

V 50' Zelený zfauloval Novotného na rohu vápna, trestný kop kopal Dolejš, ale jeho střela letěla pouze vedle brány. Hosté se ozvali v 63', když Miškovský vystřelil na Černohlávka, ten však střelu chytil. V 66' si vystřelil i Pekař, bohužel jen vedle brány. Suchdoláci dnes kopali mnoho rohů. Jedním z nich byl i roh v 67', který kopal Vořechovský. Jeho centr se sklouzl po břevně, odrazil se k Novotnému, který šel do souboje s Miškovským. Suchdol tak získal aut, který házel Novotný, avšak z jeho autu nic nebylo. Ještě v 80' kopal Vořechovský roh, ale i ten nevyšel a konečné skóre tak bylo 2:0.

 

Suchdolský hráč utkání 

Luboš Novotný

Hráč, který dnes dal jeden krásný gól a na druhý nahrál. Nevypustí žádný souboj.

 

Ohlasy trenéra

D. Čižinský: "Odehráli jsme slušný zápas, který jsme měli pod kontrolou."

 

Fotogalerie