Horní menu

Langrův hattrick Suchdolu nestačil



Datum konání:
27.5.2017

SUCHDOL

3 : 5

VRDY

 25', 75' a 81' Langr

 

36', 60' a 62' Nesládek

47' Petr

84' Vavřina

 

Suchdol: Černohlávek - Král (75' Gallistl), Volný, Kuthan, Dolejš - Zelený (72' Suntych), Böhm, Pacák, Laštovka L. (72' Novotný L.) - Čižinský - Langr

Vrdy: Šindelář M. - Růžička, Šolta, Petr, Šindelář J., Plašil V., Tomíšek, Nesládek, Vavřina (82' Plašil O.), Štěpánek (43' Franc), Truksa 

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Hned v prvních minutách prvního poločasu Kuthan pokazil přihrávku a míče se zmocnil Nesládek, který vystřelil na Černohlávka. Ten však jeho ránu vyrazil nad bránu. Šance se objevila i na straně domácích, když Dolejš kopal trestný kop. Balón mířil do pravého horního rohu, ale brankář hostí tam byl včas a chytil ho do rukavic. Ve 25' přišel první gól utkání. Böhm dlouhou přihrávkou poslal Langra, který o krok utekl obránci Vrdů, v pádu vystřelil a míč umístil mezi tři tyče, 1:0. O několik minut později Böhm začal další akci, když nahrál Pacákovi. Ten před velkým vápnem krásně centroval, ale Čižinský na jeho přihrávku hlavou nedosáhl. Pacák se okamžitě musel vracet zpátky, jelikož se k míči dostal Nesládek, který byl u Černohlávka dřív a míč poslal podél něj do levého dolního rohu, 1:1. Poslední šanci poločasu měl Pacák po přihrávce Langra, ale ke střele mu chyběl krok.

Druhý poločas začal lépe pro hosty, kteří na jeho začátku kopali trestný kop. Míč proletěl vedle zdi, Böhm ho odrazil, ale Petrovi už dorážka vyšla, 1:2. Přibližně o deset minut později přišla pro suchdolské hráče další rána a to v podobě třetího gólu, když Nesládek prostřelil mumraj v domácím vápně, 1:3. Nesládkův hattrick přišel po nedorozumění v suchdolské obraně a on tak mohl jít sám na Černohlávka, kterého také prostřelil, 1:4. V 65' začal akci domácích Pacák, když běžel přes 3/4 hřiště sám na bránu, ale jeho přihrávka na Langra nevyšla a obránce hostí míč odrazil pryč.O minutu později byl před velkým vápnem faulován Pacák. K trestnému kopu se postavil sám faulovaný a Langr. Druhý jmenovaný vystřelil, balón škrtl o zeď a skončil na rohu. Další gól Suchdola přidal opět Langr, když mu hráč hostí omylem přihrál míč a on z dálky vystřelil, 2:4. V 80' zabránil gólu hostí střídající Gallistl, když odrazil dorážku Nesládka pryč. Po této situaci se na půlce hřiště dostal k balónu Langr, narazil si ho se Suntychem a hattrickem snížil skóre na 3:4. Šanci Suchdola na vyrovnání zmařil Vavřina, když proběhl mezi Volným a Kuthanem a poslal míč podél Černohlávka k tyči, 3:5.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jakub Langr

V dnešním zápase si připsal hattrick. Kuba je rychlý a mladý útočník, který umí střílet ze všech pozic.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Poslední dva zápasy dostaneme ze všeho branku. A to jsme dneska mohli dostat ještě víc gólů. Na začátku jara nám to z obrany celkem šlo, teď ne. Poslední dva zápasy jsme dostali po pěti brankách a to nejde."

 

FOTOGALERIE