Horní menu

Dorost vyhrál důležité utkání proti první Křečhoři



Datum konání:
21.5.2017

Suchdol – Křečhoř 5:1 (2:1)

Suchdol: Černohlávek - Králík, Dolejš, Zich, Hampl (31' Mareš) - Hruška (66' Langmajer), Gallistl, Laštovka D., Novotný (77' Tůma) - Laštovka L. (83' Pekař), Vořechovský

Křečhoř: Jeřábek - Važan, Matějka (88' Moravec), Němec, Miler (54' Levčík), Rychlík (62' Skočdopole), Korbelář, Mráček, Rak, Nesvorný (84' Hnátek), Pánek

 

1. poločas

Suchdol se ujal vedení hned ve 3' utkání, kdy gólman ani obránce hostí netrefili balón a volný Laštovka L. mohl běžet sám do prázdné brány, 1:0. V 6' kopali hosté trestný kop, ale trefili pouze Černohlávka, který střelu krásně vychytal. Křečhoř vyrovnala po rohovém kopu, když letící míč trefil hlavu hráče hostí a ten skóroval, 1:1. V 16' domácí po dlouhém autu přidali gól na 2:1, o který se zasloužila hlavička Vořechovského. 

2. poločas

Na začátku druhého poločasu jsme se dostali k trestnému kopu, který kopal Dolejš. Při jeho střele hráč hostí fauloval ve vápně Novotného a rozhodčí odpískal penaltu. K té se postavil Dolejš a s přehledem míč umístil do soupeřovi brány, 3:1. V 85' Vořechovský přihrál volnému Tůmovi, který běžel sám na bránu a vstřelil krásný gól na 4:1. Tůma si připsal ještě jeden gól a to v 89', kdy šel do souboje s gólmanem, který souboj prohrál a Tůma měl bránu sám pro sebe, 5:1.

 

Suchdolský hráč utkání 

Petr Dolejš

Dlouhodobě patří k nejlepším hráčům. Dnes vzal na sebe zodpovědnost při penaltě. Klasický kapitán.

 

Ohlasy trenéra

D. Čižinský: "Předvedli jsme nejlepší výkon z celé sezóny. Vyšel nám začátek zápasu a i přes vyrovnaní jsme byli aktivnějším týmem, který jsme potvrdili v závěru i vstřelenými brankami."

 

Fotogalerie