Horní menu

Venkovní zápasy Suchdolu moc nevycházejí



Datum konání:
20.5.2017

PABĚNICE

5 : 1

SUCHDOL

16' a 90' Žák

20' Král

 60' Blahník

80' Veselý

 

 46' Král

 

Paběnice: Černovský - Zeman, Blažek, Sedláček, Blahník (89' Řezníček), Růžička (80' Kodeš), Veselý, Sochr, Král, Votava, Žák

Suchdol: Černohlávek - Král, Dolejš, Čižinský, Novotný L. (81' Gallistl) - Zelený, Böhm, Pacák, Vašíček - Laštovka L. (75' Suntych) - Langr

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Hned úvod zápasu začal ostře. V 8' fauloval Böhm a domácí kopali trestný kop. K němu se postavil Veselý, avšak míč letěl pouze nad bránu. O pár minut později si šanci vytvořili i hosté. Vašíček nahrával Pacákovi, jehož střelu tečoval Růžička a gólman ji nohou vyrazil na roh, který kopal Dolejš. Novotný L. se prodral k souboji s gólmanem, ale míč skončil jen v autu. První gól utkání přišel po nedorozumění hráčů Suchdola. Černohlávek si nekřikl a vyběhl pro míč ven z brány, Čižinský balón netrefil a osamocený Žák ho umístil do prázdné branky, 1:0. Ve 20' přidali domácí druhý gól. Novotný L. šel do souboje s Králem. Ten však souboj vyhrál a poslal míč podél Černohlávka k levé tyči, 2:0. Tlak paběnických hráčů se stále stupňoval. Další šanci měl Žák, který běžel na bránu. Černohlávek proti němu vyběhl, avšak míč netrefil a musel se vracet zpět. Mezitím se na svoje místo vrátil Čižinský a střelu Žáka vykopl zpět k němu. Žák opět vystřelil na bránu, ale tentokrát jeho ránu vyrazil s pomocí tyče Černohlávek. Poslední šanci poločasu měl Langr, jehož střela skončila pouze vedle Černovského brány.

Na začátku druhého poločasu přišla malá naděje pro suchdolské hráče. Král běžel na bránu. Narazil si s Vašíčkem, který mu míč vrátil. Král vystřelil levačkou a umístil míč do brány, 2:1. V 54' přišel roh pro hosty, který kopal Zelený. Pacák míč pouze škrtal a pro brankáře to nebyla velká práce ho chytit. O tři minuty později Böhm nahrával Langrovi, který míč patičkou posunul na Vašíčka, z jeho střely byl však pouze roh. Další gól domácích přidal Blahník, který míč poslal podél Černohlávka do brány, 3:1. V 80' přišla studená sprcha pro suchdolské hráče. Novotný L. špatně rozehrál, jeho přihrávku zachytil Veselý a vstřelil gól už na 4:1. Poslední šanci hostí měl Čižinský, avšak jeho střela mířila těsno nad břevno. Pátý gól Paběnic mohl vstřelit Kodeš, ale jeho ránu zblokoval Gallistl, bohužel míč se odrazil k Žákovi, který ho už do brány suchdolského týmu umístil a zápas tak skončil 5:1.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jakub Král

Jediný střelec našeho gólu po hezké individuální akci v dnešním utkání.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Do zápasu jsme vstoupili poměrně aktivně, ale hned nás domácí zmrazili dvěma po sobě inkasovanými brankami po individuálních akcích. Vůbec nám nešlo se prosadit v útoku. Když jsme na začátku druhého poločasu snížili výsledek, tak jsme se zase nevyvarovali individuálních chyb a inkasovali jsme. Dnes jsme sehráli jeden z nejhorších zápasů."

 

FOTOGALERIE