Horní menu

Suchdol zvítězil v rozhodující bitvě o 1.místo !



Datum konání:
21.5.2017

K rozhodujícímu zápasu o vítěze okresní soutěže skupiny B zavítal vedoucí tým Suchdol na hřiště druhé Kutné Hory A. Dvě kola před koncem soutěže dělily dnešní soupeře v tabulce pouhé 2 body, takže oběma týmům šlo o hodně. Od začátku se hrálo bojovné a oboustranně útočné utkání se šancemi na obou stranách. Jako první šel do vedení suchdolský tým, když pěknou průnikovou přihrávku Štěpána Šibravy přetavil v gól Vašek Plaček. Bohužel se domácím podařilo ještě do poločasu skóre otočit, když se dokázali dvakrát z brejku prosadit. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1 pro domácí. Úvod druhé půle vyšel výborně suchdolským a už v druhé minutě si Vašek narazil míč se Sofií Davídkovou a podruhé překonal domácího gólmana. O několik minut později bylo ještě veseleji, to se k odraženému míči za pokutovým územím dostal Aleš Koldinský a nechytatelnou střelou pod břevno poslal Suchdol do vedení. Domácí pak napřeli všechny své síly do útoku, ale Marka Mommerse v suchdolské brance překonat nedokázali, i když jednou mu pomohly i obě tyče jeho branky. Definitivní rozhodnutí přišlo 2 minuty před koncem, když si středem hřiště hladce prošel Martin Králík a svou typickou pravou šajtlí trefil přesně do šibenice. Výhru 4:2 si už Suchdol pohlídal až do konce. Po závěrečném hvizdu vypukla bouře nadšení jak mezi hráči, tak i mezi sucholskými fanoušky, kteří opět svým hráčům připravili tu pravou fotbalovou atmosféru. Po pravdě takovou kulisu, jakou dokážou pro svůj tým vytvořit naši fans, nám mohou ostatní mužstva jen závidět - díky všem!

Příští neděli čeká náš tým poslední zápas ve skupině, doma proti Sázavě. Zveme všechny fanoušky Suchdola ať přijdou podpořit naše mladé fotbalisty a pak i snad společne oslavit jejich velký úspěch.

fotogalerie zde...

reportáž na svobodainfo...

 

Kutná Hora A - Suchdol  2:4 (2:1)

 

Branky : Václav Plaček 2x, Aleš Koldinský 1x, Martin Králík 1x

Asistence : Š.Šibrava 1, S.Davídková 1, V.Plaček 1

 

 

Sestava Suchdola :

v brance : Marek Mommers

v poli : Petr Marhan, Aleš Koldinský, Niki Kolčák, Dominik Laštovka, Jindra Mareš, Filip Ševl, Martin Králík, Sofie Davídková, Štěpán Šibrava, Václav Plaček, Filip Šibrava