Horní menu

Suchdol získal další tři cenné body



Datum konání:
13.5.2017

SUCHDOL

5 : 1

UHLÍŘSKÉ JANOVICE B

 

17' Langr

27' Novotný L.

33' a 79' Laštovka L.

66' Zelený

 

9' Kulhánek

 

Suchdol: Hebr - Král, Volný, Čižinský (72' Gallistl), Dolejš - Zelený, Böhm, Pacák, Laštovka L. (81' Laštovka D.) - Novotný L. (66' Suntych) - Langr

Uhlířské Janovice B: Kmoch - Holeček, Černík, Kulhánek, Veliký, Eminger, Stoupa (46' Zouplna), Bureš, Doubrava (87' Vondráček), Tancer, Bílek 

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Úvod prvního poločasu začal lépe pro hostující tým. V 9' kopal Kulhánek trestný kop, který prošel pod zdí, Hebrovi přeskočil nohu a skončil v bráně, 0:1. Domácí na vyrovnání nečekali dlouho. Po rohovém kopu Dolejše se hosté snažili odkopnout míč, který však trefil Langra a ten už se nemýlil, 1:1. Kousek za velkým vápnem byl faulovaný Langr. K trestnému kopu se postavil Novotný L. a jak je jeho zvykem, nádhernou střelou umístil míč k pravé tyči, 2:1. Další suchdolská střela na bránu byla opět z trestného kopu, který tentokrát kopal Dolejš. Jeho centr ale Novotný L. hlavou minul a Langr na něj nohou nedosáhl. Ve 33' Langr dlouhou přihrávkou poslal na kasu Laštovku L., který dal gólmanovi hostí jesle a stav prvního poločasu byl 3:1.

Druhý poločas se lépe vyvíjel pro suchdolské hráče. Novotný L. nahrál Laštovkovi L., jehož střelu brankář vyrazil. Prosadit se mohl i Böhm, po prodlouženém míči od Langra. Bohužel mu ke střele chyběl krok. V 65' Zelený centroval skoro přes celé hřiště. Míč si našel Langr, který šel do hlavičkového souboje s Tancerem. Balón se od nich odrazil k Černíkovi, ten ho odkopl na velké vápno, kde ho opět zachytil Langr a vystřelil na Kmocha. Brankář hostí jeho střelu vyrazil, ale k velkému štěstí suchdolského týmu stál na správném místě Zelený, který svým prvním gólem za Suchdol zvýšil skóre na 4:1. Poslední gól utkání přišel opět po akci Langra s Laštovkou L.. Langr stál sám na půlce hřiště, když k němu přiletěl míč, rozhlédl se a křížem nahrál Laštovkovi L.. Obránce hostí se ještě snažil balón odkopnout, avšak na mokrém povrchu se mu to sklouzlo a Laštovka L. tak mohl jít sám na brankáře, kterého také prostřelil, 5:1. V 82' po přihrávce od Böhma nahrával Pacák Suntychovi, který míč netrefil a brankář hostí ho tak schoval do rukavic. Šanci na změnu skóre měli i Uhlířské Janovice, když Černík vystřelil z velkého vápna na Hebra, který jeho střelu jen tak tak vyrazil vedle své brány. Poslední šanci utkání měl střídající hráč Laštovka D.. Obehrál obránce hostí a vystřelil na bránu, ale brankář jeho střelu vyrazil.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Celý tým

Celý suchdolský tým dnes předvedl sebevědomí a kombinační fotbal, který se musel divákům líbit.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Do zápasu jsme nevstoupili zrovna optimálně. Inkasovali jsme hned na začátku prvního poločasu z trestného kopu, ale po rychlém vyrovnání jsme se dostali do zápasu a po jeho zbytku jsme předváděli asi nejkvalitnější hru celého roku, kterou jsme doplnili řadou hezkých gólů."

 

FOTOGALERIE