Horní menu

Suchdolští hráči nedokázali lídrovi soutěže vstřelit ani jednu branku



Datum konání:
6.5.2017

HLÍZOV

3 : 0

SUCHDOL

26' Křelina

46' Židík

50' Kvíčala 

 

 

 

Hlízov: Míšek (79' Kašpar) - Hanuš, Holík, Tomíšek, Židík, Šváb, Šmidrkal, Křelina (65' Janovský), Růžička, Špitálník, Kvíčala (71' Karvai)

Suchdol: Hebr - Král, Volný, Čižinský, Dolejš (51' Gallistl) - Zelený, Böhm, Pacák, Laštovka L. - Suntych (77' Laštovka D.), Langr

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Počátek zápasu lépe vyzněl pro domácí tým, když Volný ve vápně netrefil balón a domácí hráč vystřelil na Hebra. Ten však jeho střelu jednou rukou vyrazil. Ve 14' měli šanci i suchdolští fotbalisté. Dolejš nahrával Laštovkovi L., který pálil z půlky půlky vedle domácí branky. Další akce Suchdola nastala po přihrávce Böhma na Pacáka, jehož střelu obránce domácích minul a Míšek ukryl míč do rukavic těsně před dobíhajícím Čižinským. První gól zápasu padl ve 26', kdy Šmidrkal utekl Čižinskému a nahrál volnému Křelinovi, který se ve střele nemýlil, 1:0. Další šanci měli domácí o několik minut později, když po rozestoupení suchdolské obrany se ke střele dostal Šmidrkal, ale jeho ránu Hebr vyrazil. Poslední roh poločasu měli hráči Hlízova, při kterém Křelina v hlavičkovém souboji s Čižinským hlavičkoval pouze vedle brány hostí.

Druhý poločas nezačal vůbec dobře pro hostující tým. Hned v jeho první minutě totiž Suchdol prohrával už o dva góly. Hebr rozehrál nakrátko Dolejšovi, který míč špatně odkopl a Židík neměl velkou práci, aby ho umístil do brány, 2:0. O 4' později přidali domácí další branku. Čižinský se nedohodl s Dolejšem a oba šli do hlavičkového souboje o míč. Ten se nešťastně odrazil ke Kvíčalovi, který zvýšil skóre na 3:0. V 56' měli velkou šanci i suchdolští hráči. Volný odkopl míč na půlku, kde ho Langr prodloužil na Böhma, který vystřelil na Míška. Ten jeho střelu jen tak tak chytil. Po rohu Pacáka ohrozil Míškovu bránu také Laštovka L., jenže brankář Hlízova jeho ránu vychytal. Hlízovští hráči Suchdol dost tlačili, prakticky se hrálo jen na jednu bránu. 

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Tomáš Böhm

Kapitán, který si svůj tým vede. Tomáš je rychlí a hbitý střední záložník, který se nebojí jít do jakéhokoliv souboje a nevzdává se. Dnes se nebál a velmi se snažil.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "V dnešním zápase nám dělal velký problém velké hřiště, ale i tak jsme v defenzivě celkem obstáli. Ve druhém poločase jsme ovšem po našich dvou chybách inkasovali a poté se zápas už jen dohrával. "

 

FOTOGALERIE