Horní menu

Suchdolští fotbalisté vybojovali další tři body



Datum konání:
29.4.2017

SUCHDOL

3 : 2

KAŇK

23' a 29' Langr

62' Čižinský

 

82' Kopecký

88' Horký J.

 

Suchdol: Černohlávek - Král (86' Laštovka D.), Volný, Kuthan, Dolejš - Zelený (61' Laštovka L.), Böhm, Pacák (78' Suntych), Vašíček (69' Novotný L.) - Čižinský - Langr

Kaňk: Vokoun - Klatka M., Horký M., Horký J., Klatka D., Růžička, Matz, Novotný, Vamberský (71' Kopecký), Franc, Černohlávek

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

První šanci zápasu měli domácí po trestném kopu. K němu se postavil Dolejš, avšak jeho střelu vyhlavičkoval hráč hostí vedle brány. Ve 23' přišla první velká radost pro suchdolské hráče i fanoušky. Volný si zpracoval míč na půlce a nahrál ho Langrovi, který levačkou vystřelil na branku. Míč se odrazil od vzdálenější tyče a skončil v bráně, 1:0. O 2' později šel sám na Vokouna Vašíček, ale gólman hostí mu skočil pod nohy a míč odkopl do zámezí. Druhý gól Suchdola vstřelil opět Langr. Běžel sám na bránu a vystřelil. Míč proletěl podél gólmana a skončil opět v pravém dolním rohu, 2:0. Hosté měli velkou šanci na změnu skóre, když před Černohlávkovou bránou byl mumraj ve vápně. Jenže všechny jejich pokusy o vstřelení branky byly odraženy pryč. Poslední akce prvního poločasu nastala, když Volný vyhrál souboj o míč a nahrál ho Langrovi. Ten mu balón přihrál uličkou mezi kaňkovskými hráči. Volný ho zachytil a šel sám na bránu, avšak gólman jeho střelu vyrazil.

Druhý poločas začal lépe pro hostující Kaňk. Po souboji ve vápně odrazil Volný míč na roh. Balón si postavil Černohlávek. Jeho dlouhý centr letěl až na zadní tyč, kde ho Dolejš odhlavičkoval pryč. V 52' Volný fauluje Černohlávka, který také kope odpískaný trestný kop, ale jeho střela končí pouze ve zdi. O několik minut později Černohlávek krásným zákrokem vychytal Černohlávka. V tuto chvíli se potvrdilo pravidlo "nedáš, dostaneš". Poslední gól Suchdola totiž přidal Čižinský a stav byl tak 3:0. Svou velkou šanci měl i střídající Laštovka L., který po samostatné akci vstřelil míč vedle tyčky, avšak gólman hostí jeho střelu škrtal. Domácí tak kopali roh, který Kaňk odrazil do autu. V 75' Čižinský nahrál křížem Laštovkovi L., který běžel z půlky hřiště až k velkému vápnu, kde si míč ukopl. Svého prvního gólu se dočkali i hosté, když Kopecký prostřelil obranu Suchdola, 3:1. Po tomto nešťastném gólu řekl Vašíček: "Bráníte jak přípravka." O 6' později kopali hosté další trestný kop. K němu se postavil Horký J. a kvůli nešťastnému úkroku do strany Laštovky D. skončil balón v síti, 3:2.

 

KLÍČOVÝ MOMENT

Gól po rohovém kopu

Suchdol se dostal k rohu, který nádherně kopl Dolejš. Míč spadl na hlavu volnému Čižinskému a ten ho umístil za Vokounova záda, 3:0.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

David Kuthan

Obránce, který si dobře poradil s mladým Černohlávkem, který byl rychlý a velmi "otravný". Kuthan zvládl utkání se svými zkušenostmi s přehledem.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Myslím, že pokračujeme v dobrých výkonech, a kdyby jsme proměnili ještě víc šancí, které jsme si dnes vytvořili, tak bychom se nemuseli strachovat v závěru o výsledek, kdy soupeř po našich chybách dvakrát skóroval. "

 

FOTOGALERIE