Horní menu

Suchdolský dorost opět vyhrál



Datum konání:
23.4.2017

Suchdol – Cerhenice 4:2 (2:1)

Suchdol: Černohlávek - Mareš, Zich, Dolejš, Hampl (46' Králík) - Laštovka L., Laštovka D. (80' Šibrava), Gallistl, Hruška (46' Tůma) - Novotný (46' Langmajer), Vořechovský (60' Pekař)

Cerhenice: Link - Charouzek, Cepek, Basarab T., Friedecký, Mastný, Michálek, Uher, Gvizd D., Basarab A., Nykodym

 

1. poločas

Ve 14' utkání se hosté ujali vedení, když z rohu vstřelili gól hlavou, 0:1. Suchdolští vyrovnali v 16', kdy Vořechovský nahrál Laštovkovi L., který dal gól na 1:1. Po trestném kopu Novotného nikdo nevěděl, jak to dopadne. Míče se ujal Vořechovský, který ho vstřelil pouze do gólmana. Jemu však míč vypadl z rukou a obránce hostí ho chtěl vykopnout z brankové čáry, ale k jeho smůle si dal vlastní gól, 2:1.

2. poločas

V úvodu druhého poločasu hosté vyrovnali skóre. V 55' Černohlávek míč vyrazil, bohužel na nohu protihráče, který ho umístil za jeho záda, 2:2. Později se suchdolští "probrali" a vstřelili další dva góly. Jeden byl po krásné samostatné akci Laštovky L.. Poslední gól utkání vstřelil Dolejš, na kterého šel míč po rohovém kopu a ten ho hlavou umístil do brány. Konečné skóre tedy 4:2.

 

Suchdolský hráč utkání 

Lukáš Laštovka

První poločas mu příliš nevyšel, ale druhý se posunul na střed zálohy, kde měl dostatek balónu pro kombinaci a nakonec po krásné individuální akci dokázal vstřelit vítězný gól.

 

Ohlasy trenéra

D. Čižinský: "U dorostu je to někdy o hlavě. Podívají se na tabulku a myslí si ,že se soupeř porazí sám. I když byli asi někteří hráči, co hráli za dospělé, unavení, tak se musí makat, co to jde. Hlavně v první půli, tam bylo moc chyb a nepřesností a málo fotbalovosti. Soupeři stačilo bojovat a to na nás stačilo. Ve druhém poločase to na sebe vzali Dolejš s Lukášem Laštovkou a i ostatní se zvedli a dotáhli to do vítězného konce."