Horní menu

První jarní výhra



Datum konání:
15.4.2017

SUCHDOL

3 : 1

CHOTUSICE

6' a 72' Langr (PK)

93' Laštovka

 

 25' Balvín

 

Suchdol: Černohlávek - Král, Volný, Čižinský, Dolejš - Zelený, Böhm, Pacák, Vašíček (83' Suntych) - Langr, Novotný L. (66' Laštovka L.)

Chotusice: Zeman - Půža, Tuzar, Všetečka, Procházka, Hronek, Goliáš (87' Hubáček Miloš), Hubáček Martin, Balvín (87' Brodský), Žilka, Kuna (72' Mathes)

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Úvod zápasu začal lépe pro domácí tým, když v 6' Böhm dlouhou přihrávkou za obranu nahrál Langrovi, který prostřelil brankáře hostí, 1:0. Další akce nastala až o deset minut později, kdy Volný nahrál Pacákovi a ten Zelenému, jehož krásný centr minul Vašíček i Novotný. Ve 20' Böhm opět dával dlouhou přihrávku za obranu, tentokrát na Vašíčka, který si bohužel míč špatně zpracoval. Za nedlouho kopali domácí trestný kop, ale Zeleného střela mířila až na parkoviště. Skóre se změnilo po rohu hostí, kdy balón proletěl mezi všemi hráči a dostal se až k Balvínovi, který ho hlavou umístil do brány, 1:1. Suchdol se však nevzdával a dál se snažil vstřelit gól. Ve 34' Langr nahrával Vašíčkovi, který centroval před bránu. Novotný na míč nedosáhl a Zeleného vychytal brankář hostí. První poločas končil trestným kopem domácích, který Pacák vstřelil pouze do zdi.

Na začátku druhého poločasu mohli hosté navýšit skóre, avšak jejich velkou šanci vychytal suprčupr zákrokem Černohlávek. O několik minut později byli u míče opět domácí, když Zelený kopal trestný kop. Jeho centr si hlavičkou našel Čižinský, avšak balón skončil jen v rukavicích hostujícího brankáře. Do další nádherné pozice se dostal střídající Laštovka, bohužel jeho prudká střela mířila pouze do tyče. V 72' se do vápna s míčem dostal Langr, než však stihl vystřelit, srazil ho k zemi Balvín. Po tomto zákroku rozhodčí odpískal pokutový kop. K němu se postavil sám faulovaný hráč a s přehledem ho proměnil, 2:1. Poslední šanci na vyrovnání měli hosté na konci zápasu z rohového kopu, avšak Černohlávek ho vychytal a rychle rozehrál na rozebíhajícího se Langra. Ten z půlky hřiště nahrál Böhmovi, který našel Laštovku, jehož krásná střela skončila za zády Zemana a zápas tak skončil 3:1. 

 

KLÍČOVÝ MOMENT

Langrova penalta

Jakub Langr běžel téměř sám na bránu, avšak obránce Chotusic ho ve vápně srazil rukou na zem a rozhodčí odpískal penaltu. K té se postavil Langr a bez váhání jí proměnil. 

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Tomáš Černohlávek

Náš mladý gólman, který výborně zastoupil Hebra. Tomáš zachránil dvě šance, kterými soupeř hrozil. Dnes podal velice skvělý výkon a v závěru zápasu si zkušeně počínal při centrovaných míčích soupeře.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Věděli jsme, že to bude úplně jiný zápas než s Novýma Dvorama a Sedlicema. A to se také potvrdilo. Tentokrát jsme to byli ale my, co museli tvořit a na některé hráče tak padla důležitost zápasu. I tak jsme se s tím dneska dokázali vypořádat a myslím si, že jsme celý zápas byli lepším týmem."

 

FOTOGALERIE