Horní menu

Jednoznačné vítězství



Datum konání:
16.4.2017

Suchdol – Radim 10:0 (4:0)

Suchdol: Černohlávek – Hampl, Dolejš, Zich, Králík – Vořechovský (40' Pekař), Gallistl, Laštovka D., Hruška (46' Langmajer) – Novotný (54' Mareš), Laštovka L.

Radim: Mašín, Balazs, Hanzálek, Jambor, Rak, Krejčí, Sedlák, Vrabec, Levkiv, Gunár, Krutský

 

1. poločas

Hned ve 3' se Suchdol ujal vedení po akci Laštovky D. a Novotného, 1:0. Dolejš ve 29' kopal trestný kop, který si našel volný Novotný a ten hlavou dává gól na 2:0. Když kopal Novotný trestný kop, nikdo nevěděl, že to byl gól, ani on sám, 3:0. Ve 39' se prosadil Laštovka David, který míč dokopl lehce nohou, když stál mezi dvěma hráči, kteří ho nechtěli pustit, 4:0.

2. poločas

Druhý poločas pokračoval stejně jako první. Suchdolským dorostencům se dařilo. V 53' Černohlávek rozehrával na Novotného ten přihrál Laštovkovi L., který dal gól na 5:0. Dnes zářili oba bratři Laštovkové. Dalšího gólu se zhostil Laštovka Lukáš, kterému přihrával Laštovka David, 6:0. V 69' se prosadil i náš obránce Zich Adam, který prošel skoro celé hřiště a vstřelil gól, 7:0. V tomto zápase jsme měli mnoho střelců. Dalším se stal David Králík, který stál u tyčky soupeřovi brány a jen tak krokem si obhodil gólmana a dal gól na 8:0. V 86' se opět prosadil Laštovka David, 9:0. Poslední gól vstřelil kapitán týmu Petr Dolejš, který z trestného kopu dal branku na 10:0. Krásným výsledkem zakončil dorost neděli.