Horní menu

Bod za bodem k záchraně



Datum konání:
8.4.2017

SUCHDOL

1 : 1

NOVÉ DVORY

18' Míča (vlastní)

np 1:2 

 80' Zelený

 

Suchdol: Hebr - Král, Volný, Čižinský, Dolejš - Zelený (90' Gallistl), Böhm, Pacák, Laštovka - Langr, Suntych (90' Novotný L).

Nové Dvory: Štěpnička - Bareš (61' Melša), Dastych, Rejthárek M., Míča, Žaloudek, Valdman, Rejthárek J., Zelený, Marek, Pátek

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Začátek utkání začal z obou stran opatrně. To trvalo až do 17', kdy Langr běžel s míčem od půlky hřiště a před velkým vápnem nahrával Pacákovi, tomu však chyběl krok. O minutu později rozjásal domácí publikum Zelený, který se dostal k odraženému míči a vystřelil. Jeho ránu ale tečoval do vlastní brány Míča, 1:0. Další minuty poločasu se hra odvíjela lépe pro Suchdol, který hrál v bloku a Novým Dvorům se nedařil najít recept na tuto obranu. Hosté ještě ve 43' kopali trestný kop. K němu se postavil Zelený. Jeho střelu odrazil Čižinský na Langra, který běžel na bránu, avšak byl faulovaný. Tentokrát měli trestný kop domácí. Míč kopal Pacák, centr si našel Böhm, ale jeho ránu brankář chytil.

Ve druhé půli začaly aktivněji Nové Dvory, které se dostaly k několika trestným kopům, ale nakonec z přímáků byl nebezpečnější Suchdol. Předvedl to hned ve 49', kdy se k trestnému kopu postavil Langr. S jeho střelou měl brankář hostí velký problém, avšak míč vyrazil a Laštovka dorážku nedokázal přesně usměrnit do brány. O pár minut později po standardní situaci rozehrál míč Pacák na Böhma, ale jeho ránu zblokoval obránce hostí. Další akci domácích začal Pacák, který nahrával Laštovkovi, jehož přihrávku si našel Langr. Bohužel jeho točivou střelu obránce Nových Dvorů odrazil pryč. Poté začali tlačit Suchdol hosté, kteří si chtěli nějaké body odvézt, ale všechny jejich pokusy skončily v náručí Hebra nebo na hlavě obránců. Až v 80' fauloval 5 metrů před velkým vápnem Dolejš a Nové Dvory měly trestný kop. Zelený přesnou střelou přes zeď srovnal na 1:1. Hosté mohli ještě skóre změnit, kdy roh kopal Melša, avšak jeho střelu Hebr nádherně vyrazil z brankové čáry, ale Dastych si jeho vyražený míč našel a střílel zpět na bránu. Jeho ránu tentokrát vyrazil Volný na roh. Touto velkou akcí hostí skončilo utkání a na řadu přišli pokutové kopy.

Penaltový rozstřel byl už jen loterie, při které hned 3 hráči Suchdola nedokázali proměnit a i přes kvalitní zákroky Hebra domácí na penalty druhý bod neuhráli.

 

KLÍČOVÝ MOMENT

Záchrana před koncem zápasu

V 87' kopali hosté roh. Hebr se najednou objevil v jediné mezeře na brankové čáře a Melšovu střelu vyrazil těsně u přední tyče směrem do hřiště, ale tam si míč našel Dastych a pálil zpět na bránu, avšak jeho ránu tentokrát vyhlavičkoval na roh Volný.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jan Hebr

Dnes nás několikrát podržel a vychytal spoustu nebezpečných střel.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Bylo to stejné jako zápas se Sedlecem. Docela jsme se chytli, i když nám chyběli tři, čtyři hráči. Bylo to bojovné utkání. Soupeř se vlastně v prvním poločase skoro k ničemu nedostal. Máme šance, ale nedáme je a paradoxně, když už soupeř lape po dechu, tak standardka. Prostě to tam přilítne. Pak nás ještě v závěru dost podržel Honza Hebr, ale jejich gólman je podržel také, takže když to tak vezmu, možná ta plichta na ty šance byla asi spravedlivá. Dneska jsme totálně propadli v penaltách. Je to ohromná škoda, že je to jen za bod. V těch třech zápasech na jaře zatím výsledkově tápeme po herní stránce. Myslím si, že jsme byli i lepším týmem, byli jsme víc fotbalovější. Tak doufám, že to přijde příští týden, ale uvidíme zase to bude úplně jiný zápas."

FOTOGALERIE