Horní menu

Generálka před mistrákem dopadla nerozhodně



Datum konání:
19.3.2017

RATBOŘ

4 : 4

SUCHDOL

12' Vohnický

14' a 32' Kopecký

30' vlastní

 

28' a 55' Pacák

67' Langr (PK)

76' Laštovka

 

Suchdol: Hebr (46' Černohlávek) - Procházka, Kuthan (65' Novotný L.), Čižinský, Dolejš - Zelený, Böhm, Vašíček, Pacák - Suntych (46' Laštovka), Langr

Ratboř: Jeřábek - Švarc, Dvořák, Kemza, Vondráček, Mbemba, Kopecký, Vohnický, Adámek M., Trojan, Adámek J.

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Úvod zápasu začal kopáním rohů. První kopali domácí, kteří z něj vybojovali roh druhý, avšak nic z toho nebylo. O tři minuty později kopal roh i Suchdol. Böhm vyskočil vysoko, ale míč mířil jen vedle brány. Ve 12‘ se povedla akce domácím, kdy Vohnický utekl Kuthanovi a změnil tak skóre na 1:0. Další gól Ratboře přidal Kopecký, 2:0. Velká šance Suchdola nastala v 17‘, kdy Pacák vypálil na bránu, avšak jeho střela skončila vedle. První gól hostí vstřelil Pacák, jehož střela ze strany do brány překvapila Jeřábka a Suchdol tak snížil na 2:1. Ve 30‘ domácí bez své účasti zvýšili na 3:1. Míč se odrazil od Kuthana a skončil za Hebrovými zády. Poslední gól Ratboře přidal Kopecký, ke kterému se dostal Hebrův odkopnutý míč a po zpracování ho ze vzduchu vstřelil do brány, 4:1.

Druhý poločas vyšel lépe hostům. V 55‘ byl za velkým vápnem faulovaný Vašíček. K trestnému kopu se postavil Pacák, který nádhernou střelou prostřelil zeď a Jeřábek na míč nedosáhl, 4:2. Další šance Suchdola přišla po akci Zeleného, jehož centr si našel Langr, ten však pálil pouze nad bránu. V 67‘ po faulu na Čižinského rozhodčí odpískal pokutový kop. K míči se postavil Langr, který trefil domácího brankáře, avšak od něj se balón odrazil za brankovou čáru, 4:3. O dvě minuty později šel na bránu Langr, ale než stihl přihrát, míč mu od nohou odkopl Švarc. Obrovskou šanci měl po přihrávce Böhma Laštovka, který z velké blízkosti trefil pouze gólmana. Svojí reputaci si napravil o minutu později, kdy Zelený nevypustil souboj, míč se od něj odrazil na penaltu k osamocenému Laštovkovy a ten zakončoval na konečných 4:4. Konec utkání byl dost vyhrocený, proto rozhodčí ukončil zápas o několik minut dříve.

 

FOTOGALERIE