Horní menu

Hattrick Langra rozhodl o výhře nad Krakovany



Datum konání:
5.3.2017

SUCHDOL

4 : 1

KRAKOVANY

30., 70. a 76. Langr, 65. Laštovka

1 : 1

9.


Suchdol:
 Hebr (46. Černohlávek) - Král, Čižinský, Böhm, Luboš Novotný - Zelený, Pacák, Vašíček, Laštovka - Suntych, Langr. Trenér David Čižinský.

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

V prvních minutách hrál Suchdol v rozestavení 3-5-2. které ovšem přinášelo zmatky. Ty vyústily v branku z deváté minuty, kterou se Krakovany ujaly vedení. Po dvaceti minutách Suchdol přeskupil řady: na stopera se stáhl Böhm a klasické 4-4-2 neslo ovoce. Hra se uklidnila, Suchdol hrál dobře zezadu a brzy vyrovnal. Ve třicáté minutě se po asistenci Suntycha prosadil Langr.

Druhý poločas začal dobrou šancí po ose Böhm - Zelený, který centroval do vápna, kde ale míč Laštovku nenašel. V 64. minutě hlavičkoval Suntych jen nad bránu. Právě Suntych připravil o minutu později druhý gól, kdy dobrou aktivitou donutil brankáře k chybě, kterou využil Laštovka, 2:1. V minutě sedmdesáté navýšil hlavičkou skóre Langr, který si našel Pacákův trestný kop. Na druhé straně se předvedl Černohlávek, který chytil dvě velké šance: dalekonosnou ránu mířící do šibenice vytáhl výtečným zákrokem a poté se předvedl i při závaru ve vápně. Na konečných 4:1 zvýšil v 76. minutě Langr, který tak završil hattrick. 

 

FOTOGALERIE