Horní menu

Třetí místo na sázavském turnaji



Datum konání:
4.3.2017

Starší žáci Suchdola se tuto sobotu zúčastnili halového turnaje, který se odehrál v sázavské sportovní hale. Přestože se zimní období chýlí ke konci, byl to pro tento výběr vůbec první halový turnaj. A ostudu náš tým Suchdolu rozhodně neudělal. Přestože většina suchdolského výběru patří do mladších věkových kategorií, dokázali naši borci vybojovat v konkurenci dalších šesti týmů výborné 3.místo. Turnaj se hrál systémem každý s každým a tak Suchdol odehrál celkem šest utkání. Začátek nebyl příliš optimistický, když náš tým úvodní dvě utkání prohrál. Nejprve s domácí Sázavou těsně 2:3 a poté podlehl Újezdu nad Lesy 2:5. V tuto chvíli by na umístění na stupních vítězů sázel asi jen málokdo. Suchdolští se pak však dokázali herně zvednout, zvýšili důraz v osobních soubojích a hlavně začali vyhrávat. Další dvě utkání vyhráli shodně 6:0, když takto deklasovali Kunice a následně Ostředek. Poté ve vyrovnaném utkání dokázali udolat dobře hrající Chocerady 3:2 a rázem byli na cestě za medailí. V posledním utkání turnaje s Kostelcem stačila našemu týmu i remíza ke třetímu místu. Suchdol však dokázal i v tomto utkání zvítězit 4:2 a s přehledem tak obsadit bronzovou příčku. Před námi se umístili oba naši přemožitelé, když zvítězil Újezd a druhé místo brala Sázava.

Za předvedený výkon zaslouží uznání celý tým, ale hlavním strůjcem úspěchu byl určitě David Tůma, který svými 14 góly dotáhl Suchdol na výborné 3.místo a sám sobě vystřílel cenu pro nejlepšího střelce turnaje. Výborně !

 

 fotogalerie zde...

 

 

Zápasy Suchdola - hráno 1x15 minut :

Suchdol - Sázava  2:3

Branky : David Tůma 1x, Mája Čižinská 1x

Suchdol - Újezd n.L.  2:5

Branky : David Tůma 1x, Matěj Novotný 1x

Suchdol - Kunice  6:0

Branky : David Tůma 3x, Martin Králík 1x, Ondra Karásek 1x, vlastní gól 1x

Suchdol - Ostředek  6:0

Branky : David Tůma 4x, Martin Králík 2x

Suchdol - Chocerady  3:2

Branky : David Tůma 2x, Martin Králík 1x

Suchdol - Kostelec n.Č.L.  4:2

Branky : David Tůma 3x, Sofie Davídková 1x

 

Turnajové asistence :

O.Karásek 2, D.Tůma 2, S.Davídková 2, M.Čižinská 1, M.Novotný 1, P.Marhan 1, F.Šejvl 1

 

 

Sestava Suchdola :

v brance : Filip Šejvl

v poli : Mája Čižinská, Ondra Karásek, Martin Králík, Sofie Davídková, David Tůma, Matěj Novotný, Petr Marhan, Aleš Koldinský