Horní menu

Suchdol v přípravě přehrál Sedlec



Datum konání:
18.2.2017

SUCHDOL

4 : 2

SEDLEC

23. Pacák

60. Langr

80. Zelený

85. Biroš

 

 1 : 0

 46., 62.


Suchdol:
 Hebr - Král, Volný, Dolejš, Novotný - Zelený - Biroš, Pacák, Langr, Suntych - Lukáš Laštovka. Střídal: David Laštovka. Trenér David Čižinský.

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Na umělé trávě v Kutné Hoře se proti Suchdolu postavil kombinovaný tým Sedlece. První poločas vyhrál na šance Suchdol: v dobré příležitosti se nejprve objevil Novotný, poté nebezpečně střílel Langr, sám před brankářem byl i Pacák a z chumlu se snažil procedit míč Suntych. Jenže ani jedna z akcí nebyla gólová. Až poté, ve 23. minutě, se prosadil po kombinaci Pacák. Sedlec hrozila výjimečně, za zmínku stojí samostatný únik z naší levé strany, při kterém se ale sedlecký útočník po nákopu do země zranil.

Hned po změně stran sedlečtí vyrovnali a začínalo se nanovo. V 60. minutě napřáhl Langr a vrátil Suchdolu vedení. To ale nevydrželo dlouho, hned po dvou minutách bylo opět vyrovnáno. Třetí suchdolskou branku vstřelil Zelený, který gól oslavil efektně kotrmelcem. Poslední brankou zápasu rozhodl Suchdol o výhře: Pacákův trestný kop tečoval patou Biroš (na testování ze Štrampouchu) do protipohybu brankáře.

 

FOTOGALERIE