Horní menu

Turnaj Říčany - 3.místo



Datum konání:
15.1.2017

Nedělní odpoledne strávili naši mladší žáci na turnaji v Říčanech. V přepychové hale Na fialce se naši utkali se sedmi týmy, především z Prahy. Celý turnaj byl rozdělen do dvou skupin a poté následovalo semifinále.

Náš tým měl za soupeře výběr OFS Praha Západ, TJ Praga Praha a Aritma Praha. Úvodní dva zápasy jsme s přehledem vyhráli a přemožitele jsme našli až ve třetím zápase proti Aritmě. Tento průběh stačil na druhé místo v tabulce a postup do boje o 1. - 4. místo. Vzhledem k tomu, že vítězem druhé skupiny bylo AFK Pečky ( náš oblíbený soupeř, velice sympatický), další zápas jsme sehráli s nimi. Podle pravidla nedáš/dostaneš se odvíjel i tento zápas. Bohužel jsme i přes snahu a dobře odvedený výkon tento zápas prohráli a posunuli se pouze na boj o 3. - 4. místo, kde nás čekal Sokol Klecany. V tomto zápase jsme byli lepší, ale bohužel jsme dostali laciné góly a tak o vítězi rozhodly až penalty, na které se postavil F. Šejvl, M. Králík a Š. Šibrava. Tento rozstřel jsme vyhráli a celkově tak obsadili zasloužené 3. místo. Supr výkon! Celkovým vítězem turnaje se stal tým AFK Pečky.

 

 

Zápasy Suchdola - hráno 1x11 minut :

 

Suchdol - OFS Praha Západ  2:0

Branky : Martin Králík 2x

Suchdol - Praga Praha  2:0

Branky : Martin Králík , Ondra Petrus

Suchdol - Aritma Praha  0:3

Branky : 

Semifinále

Suchdol - AFK Pečky  0:2

Branky : 

o 3. místo

Suchdol - Sokol Klecany  2:2

Branky : Martin Králík, Patrik Mikán

 

 Sestava Suchdola :

v brance : Vojta Hýbl

v poli : Králík Martin, Šibrava Štěpán, Šibrava Filip, Šejvl Filip, Petrus Ondřej, Novotný Matěj, Davídková Sofie, Patrik Mikan, Koldinský Aleš