Horní menu

V Přelouči těsně pod "bednou"



Datum konání:
10.12.2016

V sobotu dopoledne se naše starší přípravka zúčastnila kvalitně obsazeného turnaje v Přelouči. Turnaj se hrál systémem každý s každým, a tak na naše kluky čekalo celkem šest utkání, každé hrané 1x14 minut. Na úvod se suchdolští střetli s domácí Přeloučí a přestože jako první inkasovali, dokázali nepříznivý výsledek otočit a zvítězit 3:1. Druhým naším soupeřem byl velký favorit turnaje - FK Kolín. Ten měl také po většinu času utkání územní převahu, ale žádnou svou šanci využít nedokázal a protože ani suchdolští své příležitosti neproměnili, skončil zápas 0:0. Další nerozhodný výsledek, tentokrát 1:1 zaznamenal Suchdol v následujícím zápase s Chvaleticemi. Ve vyrovnaném zápase nedokázal náš tým udržet těsné vedení a v závěru bohužel inkasoval vyrovnávací gól. Nejsmolnějším zápasem se ukázal být ten s pořadovým číslem 4 proti Přelovicím. Suchdol soupeře sice herně přehrával, ale dvě záváhání v obranné činnosti dokázal soupeř z rychlých brejků potrestat a v polovině zápasu vedl 2:0. Suchdolští nesložili zbraně, tlačili se do útoku a dokázali vstřelit kontaktní gól. Závěrečný, místy až drtivý tlak vyrovnání nepřinesl a naši hráči tak museli skousnout smolnou prohru 1:2, která se v závěrečném hodnocení ukázala jako fatální. Poslední dvě utkání zvládli naši suveréně. Nejprve porazili Velký Osek vysoko 7:1 a v posledním utkání nadělili "sedmičku" i pardubickému Paramu, které smetli 7:0.

Přestože náš tým prohrál pouze jediný zápas (kromě Kolína prohrál alespoň jednou každý) a nastřílel nejvíce branek ze všech zúčastněných mužstev (19), stačilo to v součtu pouze na konečné nepopulární 4.místo. Vítězem turnaje se stal FK Kolín, druhé byly Chvaletice a bronz braly Přelovice se stejným počtem bodů jako Suchdol, v náš neprospěch rozhodl vzájemný zápas a ta jediná prohra v turnaji.

Nejlepší útok turnaje přinesl alespoň drobnou radost v podobě individuální ceny pro nejlepšího střelce turnaje, kterou si za 7 gólů odnesl Ondra Karásek.

 

fotogalerie zde...

 

Zápasy Suchdola :

 

Suchdol - Přelouč  3:1

Branky : Štěpán Šibrava 2x, Ondra Karásek 1x

 Suchdol - FK Kolín  0:0

Suchdol - Chvaletice  1:1

Branky : Štěpán Šibrava 1x

Suchdol - Přelovice  1:2

Branky : Štěpán Šibrava 1x

Suchdol - Velký Osek  7:1

Branky : Lukáš Macků 2x, Filip Šibrava 2x, Štěpán Šibrava 1x, Ondra Karásek 1x, vlastní gól 1x

Suchdol - PARAMO Pardubice  7:0

Branky : Ondra Karásek 5x, Štěpán Šibrava 1x, Štěpán Petrus 1x

 

Turnajové asistence :

N.Kolčák 7, O.Karásek 3, Š.Šibrava 3, F.Šibrava 1, V.Hýbl 1

 

 

Sestava Suchdola :

v brance : Vojta Hýbl

v poli : Niki Kolčák, Štěpán Petrus, Jan Jaroš, Ondra Karásek, Štěpán Šibrava, Filip Šibrava, Lukáš Macků

 

Konečné pořadí turnaje :

  1. FK Kolín    14b.
  2. Chvaletice 13b.
  3. Přelovice   11b.
  4. Suchdol   11b.
  5. Přelouč       5b.
  6. Velký Osek 4b.
  7. Paramo       0b.