Horní menu

Všechny body zůstaly doma



Datum konání:
19.11.2016

SUCHDOL

1 : 0

ZBRASLAVICE

87' Laštovka

 

 

 

Suchdol: Karban - Král, Volný, Kuthan, Dolejš - Böhm - Zelený (79' Novotný L.), Procházka, Langr, Laštovka - Pacák

Zbraslavice: Verner - Veselý J., Radil (61' Jandus), Šindelář, Pospíšil, Veselý M., Čálek(25' Byrwa), Herčík(68' Hlava), Kordiak, Lanc, Winkler

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Suchdol poslední zápasy hraje nahoře a ukázal to hned od úvodních minut, kdy se snažil zatlačit soupeře před jejich vápno. Domácí stále trápí rohové kopy soupeře a po jednom mohli inkasovat, naštěstí nabíhající útočník přestřelil. Dále pak už útočili jen domácí. První příležitost měl Procházka, který se skvěle položil do centru Böhma, ale míč skončil vedle. Dále po nakrátko rozehraném faulu zakombinovali suchdolští a od Krále přes celou obranu se dostal míč až k Dolejšovi, ten přihrál Pacákovi, který posunul Laštovku, ale ten ze strany bohužel pálil vedle. Podobná situace nastal o několik minut později, kdy Laštovka se snažil dostat míč před branku, ale Pacák ho nedoběhl a tak brankář mohl rozehrávat.  A do třetice Laštovka ze strany posílá balón před branku, kam se tlačili útočníci, míč nakonec skončil na tyči, tečí od vlastního obránce a odražený míč Zelený nedokázal uklidit do branky. Poločas tedy 0:0.

V druhé půli se situace moc nezměnila, snad jen že hosté začali být nebezpeční z rychlých protiútoků s kterými si poradil ještě v zárodku Böhm nebo pak stoperská dvojice Kuthan, Volný. Suchdol sice stále tlačil ale do vyložené šance se nedostal, až ke konci utkání si na roh naskočil Procházka, ale hlavičkoval nad. Už to vypadalo, že týmy přejdou k penaltovému rozstřelu, ale v 87´utekl po lajně Pacák nacentroval před branku, kam nabíhal Novotný L. a Laštovka. Míč se nakonec z chrumáže odrazil k Laštovkovi a ten rozjásal domácí fanoušky, 1:0! Zbytek zápasu už si domácí pohlídali a v posledním podzimním kole tak vyválčili cenné tři body. 

KLÍČOVÝ MOMENT

Zranění kapitána hostí

Vypadalo to jako klasický hlavičkový souboj na půli hřiště mezi Langrem a Herčíkem, oba po tomto souboji však zůstali ležet. Zatímco Langr po ošetření se dokázal vrátit do hry, tak Herčík nikoliv a v obraně hostí tato ztráta byla znát.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Suchdol 

Celý tým dnes podal skvělý výkon, zvláště obrana, která uhlídala rychlé náběhy soupeře, především Radila a do žádné větší šance je nepustila. Když přidáme skvělou černou práci zálohy a nebezpečný útok, tak to dnes vše skvěle zapadlo a vyšlo. Proto body zůstali doma. 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Škoda že je konec. Už minule to bylo dobrý, dneska se povedl i výsledek. Vzadu jsme byli pevní, až na nějaké drobnosti. Konečně se nám přiklonilo i štěstí a dali jsme to. Jsou to hodně důležité body."

FOTOGALERIE