Horní menu

Boj do samého konce



Datum konání:
12.11.2016

MALÍN

2 : 1

SUCHDOL

25' Novotný

56' Vojtíšek O.

 

64' Pacák

 

Suchdol: Karban (51' Gallistl) - Král, Volný, Kuthan, Dolejš - Böhm - Zelený, Vašíček, Langr, Laštovka - Pacák

Malín: Pospíšil - Novotný, Rathauz (57' Rezler), Málek, Vojtíšek M. (90' Handa), Kraus L., Štoček, Kraus J., Husa, Vojtíšek O. (83' Jeřábek), Vojtíšek T.

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Úvod utkání patřil Suchdolským hráčům, kteří zatlačili soupeře před jeho pokutové území. V 16' Pacák přihrál Vašíčkovi, který bohužel střelil nad bránu. Za zmínku patří i hezká akce Pacáka se Zeleným na půli hřiště, kdy dokázali během tří přihrávek mezi sebou nasadit hráči Malína třikrát "jesle". Domácí byli nebezpeční hlavně po standardních situacích, která jim vyšla ve 25', kdy centr prolétl až na zadní tyč, kde žádný obránce nedokázal uhlídat Novotného a ten nedal Karbanovi šanci, 1:0. Hezkou akci předvedli suchdolští ve 28', kdy po skvělé přihrávce Böhma na Pacáka nastala situace 2 na 1 na hraně vápna, Pacák posunul míč Langrovi, který měl rychlost díky, které se dostal za stopera, ale svou tvrdou ranou netrefil prostor branky. Suchdol se snažil o odpověď. Laštovka posunul míč Pacákovi za obranu a jeho centr zblokoval stoper domácích. V závěru prvního poločasu měli suchdolští několik zajímavých rohů, ale žádný nedokázali dostat do branky.

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji hráči ze Suchdola, ale na těžkém povrchu se jim kombinace nedařila. Ve 48' se stala situace, po které byl velký zmatek a padlo i hodně nepříjemných slov. Malín se snažil hosty presovat, až do doby, kdy krajní záložník přetlačil Dolejše. Míč se pak dostal do pokutového území, kde se vrhl pod nohy domácího útočníka Karban, který srazil míč a z brankové čáry ho vykopl Volný. V tom okamžiku začal úřadovat rozhodčí, který ukázal na pokutový puntík. Podle domácích jasná penalta, z hostů nikdo nechápal proč. Po tomto střetu Karban musel střídat a do branky se postavil obránce Král. Na místo obránce se postavil mladý dorostenec T. Gallistl. K penaltě se postavil kapitán Vojtíšek T. a napálil míč do tyče. Stav tedy stále 1:0, ale domácí si věřili a cítili šanci, která přišla po jednom z dalších rohů, kdy míč propadl až na malé vápno, kde ho uklidil do branky Vojtíšek O., 2:0. Zbytek zápasu se domácí už jen bránili, ale na nulu to nestačilo. S rychlou odpovědí přišel Pacák, kterému gólovou situaci skvěle připravili Zelený s Vašíčkem. Pacák tak neměl těžkou práci uklidit míč do branky, 2:1. Kombinace Pacáka se Zeleným dělala soupeři velké problémy, ale ani po této spolupráci míč v brance neskončil, protože Pacák nedokázal přesněji zamířit a míč letěl pouze pár centimetrů od pravé tyče. V 79' Langr centroval levačkou na Pacáka, který přihrával Zelenému a ten střelil těsně vedle. Další šanci měl Vašíček, na jehož střelu si gólman lehce sáhl. V 91' se k míči na půlce hřiště dostal Kuthan, který přihrál Volnému a ten nějakým způsobem našel Langra, který chtěl gólmana přelobovat,ale bránu přestřelil. Zajímavý zápas plný Suchdolských šancí skončil úspěchem domácích.

 

KLÍČOVÝ MOMENT

Domácí zranili hostům jediného gólmana

Pro Karbana byl toto smolný zápas. V souboji o míč ho domácí hráč při přeskoku kopl kolenem do hlavy. Karban zůstal několik minut ležet na zemi s velkou bolestí a nemohl se zvednout, utkání nedohrál. Rozhodčí nařídil nesmyslnou penaltu, kterou nikdo ze Suchdola nepochopil. 

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Martin Pacák

Jediný suchdolský střelec tohoto utkání. Dnes se velice snažil a věřil, že Suchdol tentokrát zvítězí. Hráč, kterému velmi záleží na tom, jak na hřišti vypadá, každou chvíli ho můžeme vidět, jak si upravuje svou hřívu. Jinak je to člověk, který prohry nese těžce. Je to hráč, který je rychlí, rád zkouší kličky a jednou se ukličkuje k smrti. 

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Do zápasu jsme vstoupili dobře, myslím si, že jsme byli lepším týmem. Dobře jsme kobminovali na těžkém terénu, ale opět nás srazila branka, kterou jsme dostali ze standartní situace. Je to pořád stejné. I když si vypracujeme šance, tak je nedáme. Ve druhém poločase, když jsme byli opravdu lepší, tak nás zase srazila branka ze standartní situace. Dnes jsme alespoň dali gól, takže je to lepší, ale pokud nebudeme dávat góly a budeme dostávat hloupé góly, tak se nemůžeme nikam pohnout."

FOTOGALERIE