Horní menu

První domácí ztráta



Datum konání:
13.11.2016

Suchdol - Tuchoraz 2:2 (1:0)    Za Suchdol oba góly Vořechovský

V posledním utkání podzimní části soutěže přivítal v sychravém počasí suchdolský dorost Tuchoraz. Soupeř se v tabulce pyšnil nejlepší obranou soutěže ,ale v Suchdole to nebylo vidět.V prvním poločase si domácí vypracovávali jednu šanci za druhou ,ale ta koncovka .Vořechovský sice přivedl domácí do vedení,ale další pět příležitostí domácí neproměnili.Hosté se dostávali k brance jen sporadicky ,ale když se dostali na dostřel tak jednou zachránila domácí tyč a podruhé brankář Černohlávek,který zmařil samostatný únik hostujícího hráče.

V druhém poločase se hra odvíjela podle prvního poločasu.Ale jen do doby než hosté potrestali z brejku chybu domácích a vyrovnali.Suchdol poté vložil síli do útoku a Vořechovský poslal domácí znova do vedení. Další šance neproměnili postupně Vořechovský a Langmajer. Zmar z neproměněných šancí využili hosté a ze skrumáže dokázali v závěru vyrovnat.

Dorost skončil po podzimní části na hezkém druhém místě. Dvě třetiny zápasů byly suveréní a až konec soutěže přinesl bodovou ztrátu.Ale i tak si získali oblibu u fanoušků.

Sestava Suchdola : Černohlávek,Zich ,Králík,Mareš,Dolejš,Hruška,Laštovka D.(46'Langmajer),Gallistl,Laštovka L.(75'Tůma),Novotný,Vořechovský.