Horní menu

A body sbíráte? NE!



Datum konání:
5.11.2016

SUCHDOL

0 : 5

SÁZAVA B

 

 

16' Sedláček

37' Švec

45' Švec

46' Stejskal

76' Švec

 

Suchdol: Hebr (46' Karban) - Král, Kuthan, Procházka, Dolejš (46' Suntych) - Pacák, Zelený (83' Laštovka D.), Böhm, Vašíček, Langr - Laštovka L. (46' Novotný L.)

Sázava B: Štěpánek - Sedláček (46' Rezek), Rais, Schneider, Skála - Švehla, Prchal J. (65' Pešta), Jelínek, Brunclík - Stejskal (76' Prchal P.), Švec

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

V úvodu utkání byli aktivnější domácí, kteří nutně potřebovali potvrdit body z minulého kola. V 8' přišel dlouhý balón na Laštovku L., který šel ze strany na brankáře a dával centr pod sebe na Böhma, který ale pálil vedle. Domácí si udržovali územní převahu než přišel faul na půli hřiště a následný trestný kop odhlavičkoval Langr. Hosté pak zatlačili Suchdol do pokutového území z něhož se míč odrazil k obránci hostí Sedláčkovi, který ranou (tzv. padající list) trefil přesně pravý horní roh Hebrovi branky, 0:1. Následné minuty opět patřili domácím. Minutu po brance chtěl odpovědět Vašíček, ale trefil jen střed branky. Obrovskou šanci měli domácí ve 26', kdy si Král vzal míč, přešel přes soupeře, přihrál Böhmovi do lajny a ten svým centrem našel skvěle nabíhajícího Langra, který bohužel pálil vedle. Další akci suchdolští spálili ve 36', kdy Král nacentroval na Vašíčka, který lehkou tečí brankáře nepřekonal, naopak se míče ujali hosté a z rychlého protiútoku zvýšil Švec na 0:2. Blížil se už poločas, když hosté dvakrát překopli vápno a do míče se položil Švec. I třetí střela hostů skončila v brance, 0:3.

Domácí vstoupili do druhé půle nabuzeni, ale na pouhou minutu, kdy se míč odrazil ke Stejskalovi, který napřáhl za vápnem a uklidil ho přesně k pravé tyči, 0:4. Ve 47' Böhm skvěle přihrál za obranu Pacákovi, který ukázal, že levá není jeho silná noha a míč poslal vedle brány. Hezkou akci domácí předvedli ještě v 62', kdy si vyměnil míč Pacák, Vašíček a Langr a po následném centru Novotný zcela nehlídán hlavičkoval nad. V 76' přišel definitivní zmar, kdy se Švec otočil do hráče, ale míč se k němu odrazil a on ho mezi nohy Karbana poslal do branky, 0:5. Frustrace z utkání vygradovala v 79', kdy Procházka nesmyslně zajel do Švece a rozhodčí mu udělil červenou kartu. Domácí se sice hádali proti vyloučení, avšak rozhodčí byl nekompromisní. Zbytek utkání si hosté už v klidu pohlídali a odváží si domu 3 body.

 

KLÍČOVÝ MOMENT

Nedáš, dostaneš

Po skvělé akci domácích, která nebyla proměněna Vašíčkem, se k míči dostali hosté a třemi přihrávkami se balón dostal až ke Švecovi, který zvýšil na 0:2.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jakub Vašíček

Dnes byl snad u všeho útočného dění domácích. Bylo na něm vidět, že chce se zápasem něco udělat, dostal se i do několika dobrých šancí a burcoval celý tým.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: " Myslel jsem si, že to bude lepší. Měli jsme problémy s obranou a ukázalo se, že ty problémy jsou většího rázu než jsem si myslel. Soupeř nás potrestal z každé minichyby, kterou jsme udělali. My se nedokážeme prosadit. Vepředu jsme úplně jalový a to rozhodlo. Za stavu 0:1 jsme nedali dvě jasně velké tutovky, a pak z protiútoku dostaneme na 0:2, což zlomilo tento zápas a soupeř využil každou šanci, kterou měl.

FOTOGALERIE