Horní menu

Nečekané body z Vrdů



Datum konání:
29.10.2016

VRDY

1 : 1

SUCHDOL

20' Šolta 

 

 4 : 5

 4' Volný (p)

 

Suchdol: Hebr - Volný, Procházka, Brudný, Dolejš - Zelený, Böhm - Pacák, Vašíček (90' Suntych), Langr - Laštovka (61' Král)

Vrdy: Maxa - J. Růžička, M. Tomíšek, Šolta, Bajo, O. Tomíšek, P. Růžička, Plašil, Truksa, Jan Luňáček, Jiří Luňáček

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Začátek zápasu se vyvíjel lépe pro domácí. Hned v první minutě utkání prošel hráč domácích suchdolskou obranou, ale naštěstí vstřelil vedle. Ve 4' po faulu na Langra, si míč postavil Volný a pokutový kop proměnil, 0:1. První suchdolský roh kopl Böhm, míč se odrazil k Pacákovi, který přihrál Laštovky, ale u míče byl dřív gólman domácích. Po faulu Zeleného mají domácí trestný kop, kterého se ujal M. Tomíšek, Hebr však jeho střelu chytil. V 16' Langr si vede míč po lajně až do velkého vápna, kde vymotá obranu domácích, ale bohužel nahrál schovanému Laštovkovi. Další trestný kop domácích byl po faulu Brudného. O. Tomíšek kopl centr na hlavu Šolty, který skóroval, 1:1. Dalších patnáct minut hry bylo vcelku vyrovnaných. Velkou šanci Vrdům zařídil Plašil, který si obehrál gólmana a přihrál před prázdnou bránu, avšak Volný byl u míče dřív a šanci domácích zmařil. Ve 41' faul Böhma. Domácí kopají trestný kop před bránu na malé vápno osamocenému hráči, jehož střelu Hebr chytá do rukavic.

Počátek druhého poločasu probíhal v klidu. Ani na jedné straně se nevytvořila žádná větší gólová šance. V 57' Vašíčka zfauloval M. Tomíšek. K míči se postavili Langr a Brudný. Langr šťouchl míč Brudnému, který střílí pouze do domácího hráče. Volný opět září, před brankovou čarou vykopává další skorogól domácích. Po faulu na Langra kope krásný trestný kop Dolejš, ze kterého nic nebylo. Vašíček poslal Langra po lajně, z vydařené akce byl však pro Suchdol jen aut. V 80' Langr přihrává balón Dolejšovi, míč na roh odkopl Jan Luňáček. Poslední šanci domácích měl P. Růžička, ale jeho střelu Hebr vyrazil. Zápas po 90' + 3' skončil nerozhodně, tudíž se šlo na pokutové kopy, ve kterých byl úspěšnější Suchdol. 

 

KLÍČOVÝ MOMENT

Pokutový kop

Hned ve 4' utkání zatáhl Langra za ruku ve vápně hráč Vrdů. Rozhodčí po tomto zákroku odpískal pokutový kop, který Volný proměnil.

 

SUCHDOLSKÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jan Hebr

Gólman, který umí překvapit. Zachránil několik stoprocentních gólů od hráčů domácích. Tento zápas se mu vydařil.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: " Dnes to bylo bojovné. Dali jsme do toho trochu srdíčka. Opravdu jsme to odbojovali. Vzadu nás hodně podržel Honza Hebr, dařilo se mu. Obrana nám docela šlapala, i  když domácí šance měli. Byli jsme srovnaní. Minule jsme měli smůlu, dostali jsme z každé šance soupeře gól, ale dnes se nám to vrátilo. Teď se trochu změnilo naše myšlení v zápase. Sebevědomí bylo na jiné úrovni než v minulých zápasech. Myslím si, že nám to osud vrátil. V tomto zápase jsme trochu jinak přemýšleli a nakoplo nás, že jsme dali gól hned na začátku. Soupeř byl kvalitní."

FOTOGALERIE