Horní menu

Mladší přípravka zakončila podzimní sezonu domácím turnajem



Datum konání:
23.10.2016

S podzimem jsme se rozloučili domácím turnajem. Suchdolský dres obléklo celkem čtrnáct kluků a holek, protože jsme chtěli, aby si zahráli všichni. I proto probíhal turnaj netradičně.

Na hlavním hřišti nejprve probíhal oficiální zápas Vrdy - Chotusice a na vedlejším proti sobě hrál Suchdol rozdělený do dvou týmů. 

Na druhé zápasy jsme tým opět rozdělili. Na hlavním hřišti se hrál zápas s Vrdy, kde hrála naše první polovina týmu. Ta ale nedokázala čelit Vrdům a podlehla 8:3. Na druhém hřišti se utkala druhá polovina Suchdola s Chotusicemi. Soupeř zápas zvládl s přehledem a naše začínající fotbalisty přejel 17:0.

Tento zápas původně neměl být oficiální a měl být jen přátelský. Oficiální zápas proti Chotusicím se totiž měl odehrát až poté a to na hlavní ploše. Jenže po skončení druhé série zápasů se Chotusice rozutekly a k oficiálnímu zápasu Suchdol - Chotusice nedošlo. Do zápisu byl zanesen výsledek přátelského zápasu.

I přes částečné zmatky v organizaci turnaje ničeho nelitujeme. Klukům a holkám daly tyto zápasy mnohem více, než kdyby jen seděli a na hřiště by se dostali jen na pár minut. Takto si zahráli všichni stejně, až na Tomáše a Zuzku, kterým zápasová zátěž pomáhá k přechodu do starší přípravky. 

 

Suchdol - Vrdy 3:8 (1:3)

Branky: Bečán M., Loužil R., Lovětínský D.

Sestava: Radek Žikla - Dan Lovětínský, Milan Bečán, Tomáš Loužil, Zuzka Hýblová, Štěpán Viktora, Rosťa Loužil

Suchdol - Chotusice 0:17 (0:11)

Sestava: Jakub Šebelka - Lukáš Vele, Vojta Trojánek, Jirka Tesař, Nela Krososková, Jarda Jaroš, Pája Jarošová

 

Po turnaji jsem z již zmíněných důvodů (zahraniční pracovní stáž) poděkoval všem hráčům a rodičům za letošní turnaje (a nejen za ně, s některými jsme turnaje objížděli i déle). Poděkovat chci znovu i touto internetovou formou, i když vím, že se do té doby určitě ještě uvidíme.

Děkuji za všechny zážitky a za trpělivost. Všem přeji spoustu radosti z pohybu a spoustu vstřelených branek! Fotbal mladší přípravky považuji za ten nejlepší, protože do toho všichni hráči dávají vše.

Ne vždy jde o výsledek jednoho zápasu, kór v této kategorii. Jde o radost, aby všechny děti pohyb venku bavil. Když to bude formou fotbalu, budu jen rád. Prosím, přistupujte k tomu tak i v budoucnu. Dan Jehlička, trenér.