Horní menu

Jediný Paběnický gól rozhodl



Datum konání:
22.10.2016

SUCHDOL

0 : 1

PABĚNICE

 

 

 

 24' Růžička

 

Suchdol: Hebr - Volný, Kuthan, Procházka, Langr - Pacák, Böhm, Zelený - Král (66' Laštovka), Suntych (46' Dolejš), Vašíček

Paběnice: Černovský - Hájek, Blažek (78' Kunášek), Sedláček, Veselý, Růžička, Tichý, Petrásek, Dvořák, Votava, Čerimi

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

V prvních minutách probíhal zápas klidně. Ani jeden z týmů si nevytvořil žádné velké šance, ale už v sedmé minutě domácí kopali roh, kterého se ujal Zelený, míč však soupeř odhlavičkoval do středu hřiště. O pár minut později fauloval Langr na hranici velkého vápna hráče hostí Hájka, který kopal trestný kop, ale domácí zvládli situaci s přehledem. V 19' po faulu na Vašíčka se trestného kopu zhostil Zelený, který bohužel překopl bránu. Hosté svůj první roh získali ve 24'. Roh kopal Hájek, jeho centr si našel Růžička, který střílí gól, 0:1. Paběnice se ujímají další šance, ale nahrají si do ofsajdu. Druhou šanci si Suchdol vytvořil ve 35', kdy Böhm přestřelil bránu. Velká šance pro Suchdol přišla ve 37', když Böhm přihrál Pacákovi, ten Královi a Král ťukl Langrovi, který si krásně vyběhl po lajně až do velkého vápna, jeho střela byla odražena. Hráč hostí Tichý centroval před bránu domácích, ale Hebr uklidil míč do bezpečí. Ve 43' faul na Krále. K trestnému kopu si stoupl Pacák a Zelený. Nakonec míč kopl Pacák, jehož rána trefila zeď, odraženého míče se ujal Zelený, který bránu překopl. 

Na začátku druhého poločasu Růžička přihrával na svého spoluhráče Tichého, který překopl i ochranou síť. V 51' Hájek kopl krásný roh, ale dohrávka tohoto rohu šla vedle brány. Vzápětí Langr přihrál mezi obránce Dolejšovi, ale jeho přihrávka byla příliš dlouhá a gólman hostí byl u míče dříve. K dalšímu domácímu rohu se postavil Zelený, jehož roh byl odražen do autu. V 86' faul na Dolejše mezi rohem a velkým vápnem. Sám si k míči stoupl, ale bohužel se míče nikdo neujal. Čerimi šel sám na Hebra, který míč odrazil a poté opět Čerimi střílel a překopl bránu. V posledních čtyřech nastavených minutách se nic nestalo, pouze Suchdol Paběnice více tlačil, bohužel bezvýsledně. 

KLÍČOVÝ MOMENT

Týmová šance

V 70' přihrává Pacák Böhmovi, ten Zelenému, který našel volného Langra a ten běžel sám na bránu, ale míč vstřelil do gólmana. 

 

SUCHDOLKSÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Milan Volný

Hráč, který má přehled díky své výšce. Nezalekne se žádného souboje a všechny vyhraje. Dokáže hrát na každém postu. 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: " Pořád tam trvá to, že se nemůžeme prosadit dopředu. Soupeř vlastně dá góla z rohového kopu, ze standartní situace, a pak se soustředí na obranu. My i z těch šancí co si vytvoříme, nejsme schopni dát gól, prostě najednou to dolehne na psychiku celého mužstva. Hráči si nevěří a je to jedno s druhým. Jediná šance jak se z toho dostat je prostě makat, makat, makat a doufám, že to přijde v dalším zápase. Teď nám to prostě nejde. Není tam sebevědomí. Je to těžké. 

FOTOGALERIE