Horní menu

Ani na Kaňku body Suchdol nezískal



Datum konání:
1.10.2016

KAŇK

2 : 0

SUCHDOL

8. Matz, 84. Dumitrescu 

 

 

 

Suchdol: Hebr - Volný, Kuthan (76. Král), Procházka, Dolejš - Pacák, Zelený (61. Suntych), Böhm, Langr - Vašíček - Laštovka

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

Hned v 6. minutě se měnilo skóre - Hebr vyrazil centr jen k Matzovi, který dorazil míč do prázdné brány, 1:0. V 10. minutě šel do dvou soubojů ve vápně Pacák a po tom druhém se zřítil k zemi, to ovšem nezaujalo hlavního rozhodčího. Jen o minutu později stáli při Suchdolu všichni svatí: trestný kop chtěl odkopnout Langr, jenže netrefil míč vůbec dobře a nastřelil jen břevno vlastní brány. Ve 20. minutě pouštěl Kuthan míč do zámezí, ale domácí ještě míč stihli před čarou a poslali míč do druhé vlny. Následná střela ale nebyla přesná. Ve 27. minutě prodloužil nákop Hebra Laštovka a na bránu se řítil Vašíček, ovšem ani on bránu netrefil. Osm minut před poločasem si našel nízký skákavý roh Volný a jeho bomba skončila jen nad bránou. Ve 43. minutě zachytil rozehrávku Langr, dostal se do vápna a míč poslal na penaltu Laštovkovi.  Jeho pohotové zakončení zastavili domácí obránci až na čáře.

V 57. minutě byl nejblíže k vyrovnání Vašíček, který dostal míč od Böhma. Bohužel, sám před brankářem si míč zašlápl a nedokázal zakončit. V 67. minutě vystihl Kaňk suchdolskou rozehrávku a rychle mířil na Hebrovu bránu. Skvělým zákrokem nedovolil zakončit Böhm. V 83. minutě bylo rozhodnuto: při protiútoku tři na tři se dostal míč až na Dumitresca, který  ve vápně udělal Volnému kličku a propálil Hebra, 2:0.

 

KLÍČOVÝ MOMENT

Rychlý gól domácích

Už v 8. minutě se Kaňk dostal do vedení, což jim vyhovovalo. Kolmý centr mířil do rukou Hebra, ten ale míč pouze vyrazil k nohám Matze, který snadně skóroval do prázdné brány. Hru dopředu po zbytek zápasu Kaňk zjednodušil na nakopávané balóny a prostor vzadu uzavřel. 

 

SUCHDOLKSÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Tomáš Böhm

Jako správný kapitán motivoval mužstvo, i když se nedařilo. Nabízel se, tvořil hru a nejednou utnul hrozící nebezpečí ze strany soupeře.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Nedokážeme se prosadit, děláme zbytečné ztráty. I soupeři takovéto kvality, který hraje jednoduše, nabídneme gól a on se pak zatáhne. Pak se to hraje těžko. Teď se nám dopředu vůbec nedaří a když už šanci máme, tak jí nedáme. Je potřeba se psychicky zvednout. S Hlízovem to příští týden nebude žádná paráda. Jsme nepřesní a nabízíme soupeřům lehce šance."

 

FOTOGALERIE