Horní menu

V zápase plném nepřesností byl šťastnější Malešov



Datum konání:
24.9.2016

SUCHDOL

0 : 1

MALEŠOV

 

 

37. Janoušek

 

Suchdol: Karban - Volný, Kuthan (46. Dolejš), Procházka, Vančura - Pacák, Zelený (58. Král), Böhm, Langr - Vašíček - Laštovka (78. Novotný L.)

 

PRŮBĚH ZÁPASU 

V sedmé minutě nastaly dva kontroverzní momenty na hranici vápna během pár vteřin - nejprve ruka hostů a poté zákrok na Vašíčka, obě situace ale nechaly rozhodčího Špičáka klidným. Proč ale trenér Čižinský klidný být nemohl, byl úsek deseti minut, kdy Malešov lehce třikrát získal míč při suchdolské rozehrávce. Nejprve míč ztratil ve 12. minutě Zelený, poté v 13. Kuthan a do třetice vznikly zmatky po vhozeném autu v 17. minutě. Ani v jednom případě hosté šance nevyužili, buď pálili vedle, nebo skvěle střelu vyrazil Karban. A šanci nevyužil ani Suchdol - po chytrém Vašíčkově dloubáčku za stopery vystřelil Böhm, ale ztečovaná rána skončila nad brankou. Ve 36. minutě otevřel skóre Malešov. Protiútok zprava se dostal do druhé vlny na Janouška. Do jeho rány se ještě stihl vložit Procházka, míč ale jen tečoval a to bohužel přesně do protipohybu Karbana, 0:1. Jen o dvě minuty později mohl srovnat Pacák, v šanci ale o špičku kopačky nestihl míč posunout za Táborského záda. Langrova rána k tyči ze 40. minuty byla vyražena vedle a gólem neskončila ani Laštovkova teč po Pacákově centru.

Ve druhém poločase hrozili především suchdolští: v 50. minutě hlavičkoval po rohu Böhm, ale na čáře stihli hosté míč vyrazit mimo. V 52. minutě mohl nejdříve srovnat Laštovka, který ovšem únik neproměnil. Akci dohrál Böhm, ale ani on z úhlu branku nedal. V 77. minutě opět pohledy domácích spočinuly na píšťalce rozhodčího Špičáka, kdy byl průnik Vašíčka zastaven soubojem ve vápně, který byl dle sudího čistý. V posledních minutách se Suchdol tlačil před bránu, ale malešovská obrana si s tlakem poradila.

 

KLÍČOVÝ MOMENT

Dvě šance v 52. minutě

Suchdol mohl rychle po přestávce srovnat a prát se o body. Jenže Laštovka v úniku nevyrovnal a ani Böhm střelou z úhlu také Táborského nepřekonal. Větší šance na vyrovnání Suchdol ve druhém poločase neměl.

 

SUCHDOLKSÝ HRÁČ UTKÁNÍ

Jakub Karban

Ještě před úvodním gólem zasahoval při třech šancích v rozmezí 10. a 20. minuty, kdy hosté využívali nedorozumění při rozehrávce. Při gólu v 37. minutě nemohl dělat nic, tečovaný míč šel přesně do protipohybu.

 

OHLASY TRENÉRA

D. Čižinský: "Z euforie se vracíme do reality. Dokud nebudeme makat od začátku, tak nemáme šanci. Hrajeme, až když prohráváme a to je málo. Musíme mít větší sebevědomí, větší chuť vyhrát, pak to bude dobré. Pak se budeme moct měřit s kýmkoliv, ale do té doby určitě ne. Je to jen o nás, náš přístup, naše sebevědomí. Dnes jsme nebyli sebevědomí"

 

FOTOGALERIE