Horní menu

O body hrál Suchdol 70 minut, poté přišel kolaps



Datum konání:
11.9.2016

Suchdol měl po dvou kolech plný počet bodů a trochu překvapivě jel do Nových Dvorů jako třetí tým soutěže. Na duel se těšili i domácí, kteří se poprvé v sezoně po dvou venkovních zápasech ukázali na domácí půdě. Jako doma se ale cítili suchdolští, kteří byli podporováni skvělými fanoušky. Ti hnali borce v červeném ke třem bodům až do 70. minuty. Na následující momenty by nejraději všichni zapomněli...

První poločas skončil remízou a nerozhodně to bylo i na vyložené šance. Tu první si za Suchdol připravil po kombinaci s Vašíčkem Böhm, ale jeho umístěnou střelu do šibenice dokázal Černý vyrazit. I na druhé straně se ukázal brankář - Karban ve 24. minutě skvělým zákrokem vyráží hlavičku směřující přesně k tyči. Po prvních šancích viděli diváci i první góly. Langr využil nedorozumění v sedlecké rozehrávce, píchl si míč a z úhlu šel sám na brankáře. Domácímu brankářovi nedal šanci a ve 32. otevřel skóre, 0:1. Jenže hned po pár minutách se začínalo od znovu. Bombu ze střední vzdálenosti ještě Karban vyrazil do vzduchu, ale na dorážku Maláčka hlavou nestačil, 1:1. 

Vyrovnaný průběh zápasu vydržel až do 71. minuty. Poté se děly věci, bohužel ale jen na jedné straně. Nejprve přiblížil k výhře domácí tým Valdman, který si našel centr z velmi kontroverzní standardní situace. Vcelku nehlídaný ve vápně hlavičkou přeloboval Karbana, 2:1. Vyrovnat ještě mohl Pacák, jenže ve vápně z otočky vystřelil slabě. A tak se suchdolští fanoušci mohli jen koukat, jak naopak domácí své šance využívají. Suchdolská obrana v 82. minutě sice trestný kop odvrátila, vrácený centr do vápna si ale našel Marek a vsítil třetí domácí gól. Na 4:1 zvýšil Bareš, který střelou po zemi dorazil další trestný kop. Skóre uzavřel jen o dvě minuty později opět Valdman, který se dostal při protiútoku mezi oba stopery a svoji pozici využil, 5:1.

 

Nové Dvory - Suchdol 5:1 (1:1)

Branky: 71. a 87. Valdman, 34. Maláček, 82. Marek, 85. Bareš - 30. Langr

Suchdol: Karban - Dolejš (85. Barth), Kuthan, Procházka, Vančura - Pacák, Böhm, Volný, Langr - Vašíček (66. Zelený) - Laštovka (63. Král)

 

Fotogalerie