Horní menu

Suchdol se ve druhém poločase nevzdal a Sedlec porazil 3:2



Datum konání:
3.9.2016

Stejní soupeři se na stejném hřišti potkali před dvěma týdny, kdy Sedlec porazil Suchdol jasně 4:0 a vyřadil ho z poháru OFS KH. Mistrovský zápas měl opačný průběh. Suchdol po boji otočil ve druhé půli skóre a slaví důležité a vybojované vítězství. K němu pomohl i nový hráč v základní sestavě, Martin Brudný, který se hráčem Suchdola stal jen 18 hodin před výkopem.

První šanci viděli diváci až v 18. minutě, od té doby byla ale zábava zaručena. Právě v 18. minutě vstřelil úvodní gól Mrštík, který sám ve vápně zpracoval míč a se štěstím ho dostal za Hebrovy záda, 0:1. Uběhlo jen pár vteřin a Suchdol vyrovnal! Laštovka využil nedorozumění mezi brankářem a obranou Sedlece, přebral si míč a po kličce brankáři dával do prázdné brány, 1:1. Šance nekončily a po dvou minutách hry mohli domácí zápas otočit. Král využil špatný offside systém Sedlece a řítil se sám na bránu. Situace volala po lobu, Král však zvolil přízemní střelu a trefil pouze brankáře Jóna. Odražený míč ještě předložil Laštovka Langrovi, ten z první bránu překopl. A právě Langr se dostal do další šance, když sám ve vápně z velkého úhlu trefil pouze brankáře. Hosté zahrozili ve 27. minutě, Baginski svůj samostatný únik zakončil jen střelou nad. Tatáž situace se opakovala na druhé straně o dvě minuty později - Laštovka po úniku také bránu přestřelil. Ve 34. minutě napravil chybu Dolejš, který nejprve nechal jít Culka samotného na bránu, ale situaci dohrál a míč směřující do prázdné brány skluzem odklidil do bezpečí. Poslední šanci v první půli měl Langr, jeho hlavičku po rohu odklidili hosté s vypětím všech sil až na brankové čáře.

Nerozhodný stav mohli ve druhé půli změnit jako první suchdolští. Skvělá kombinace Pacáka, Laštovky a Böhma byla zakončena nad branku a jen nažhavila domácí diváky na další dění. Bohužel se ale skóre měnilo na druhé straně. Míč po rozehrání standradní stiuace Sedlece spadl netečovaný až na tyč Hebrovy brány a odrazil se k Volencovi, který jen doťukl míč do prázdné brány, 1:2. Suchdol musel se stavem něco dělat a zbývalo mu na to posledních třicet minut. Vyrovnání zařídil Pacák, který zkrácený roh rozehrál přímo na bránu. Brankář Jón sice střelu vyrazil před sebe, ale míč už byl celým objemem za brankovou čárou a gól byl uznán. Suchdolští nakonec míč do sítě dorazili, takže i kdyby Pacákův pokus regulérní nebyl, pak by platila dorážka. V 79. minutě měl na noze vyrovnání Laštovka v úniku, ale branku netrefil. A tak se ukázal nový hráč Suchdola, Martin Brudný. Obrana Sedlece nejprve odvrátila standardní situaci, centr zpět ale prodloužil hlavičkou Novotný přímo na Brudného a ten z první propálil Jóna na přední tyči, 3:2. Suchdol si vedení do konce zápasu pohlídal a tak i ve druhém kole slaví výhru poměrem 3:2!

 

Suchdol - Sedlec 3:2 (1:1)

Branky: 19. Laštovka, 76. Pacák, 81. Brudný - 18. Mrštík Pavel, 54. Volenec

Suchdol: Hebr - Volný, Kuthan, Procházka, Dolejš - Brudný - Král (79. Novotný L.), Pacák, Böhm, Langr - Laštovka (83. Suntych)

 

Fotogalerie

 

Napsali o zápase:

Suchodl otočil zápas se sedleckou Viktorkou, tři body domácím vystřelil nováček Martin Brudný! / svoboda.info