Horní menu

O třech bodech z Kutné Hory rozhodl první poločas



Datum konání:
27.8.2016

Výhra, emoce, góly. Úvodnímu zápasu sezony v Kutné Hoře nechybělo nic. Suchdol si odvezl tři body po vydařeném prvním poločase. V tom druhém přežil několik vyložených šancí domácích a slaví důležitou úvodní výhru.

První poločas začal produktivně, hned v 8. minutě propadl dlouhý míč až na rozběhnutého Laštovku, který šel sám na brankáře Jeřábka a šanci využil, 0:1. V 15. minutě vedl Suchdol už 0:2, kdy Langr na levé straně utekl svému strážci a střelou ve vápně na bližší tyč nedal domácímu gólmanovi šanci. I Kutná Hora využila hned svoji první šanci a ve 21. minutě snížila na 1:2. Centr z levé strany našel volného Hradílka a ten se hlavou nemýlil. O tři minuty později zahrávala Kutná Hora trestný kop, Karban ale pohotově střelu k tyči chytá. Ve 27. minutě Zelený skvělým křižným pasem našel Vašíčka, ten si míč zpracoval z první do běhu, bohužel pro Suchdol byl ale míč natolik dlouhý, že se k němu dostal dříve brankář Jeřábek. Ve 41. minutě utekl obraně Langr a vtrhl do vápna, kde byl faulován a Suchdol měl výhodu pokutového kopu. K míči se postavil Volný, který s přehledem proměnil, 1:3.

Kutná Hora měla druhých 45 minut na to, aby se stavem něco dělala. To se jí v 57. minutě podařilo, když snížil na 2:3 po centru zprava Vodička. V 68. minutě se dostal do výhodné pozice na hranici vápna Langr, ale svoji střelu mezi tři tyče neumístil. V 72. minutě měli kutnohorští největší šanci na vyrovnání, kdy Vodička hlavičkou z malého vápna přestřelil zcela prázdnou bránu. V 79. minutě nastřelila Kutná Hora tyč. Tlak domácích stupňoval a v 87. minutě mohli suchdolští dvakrát děkovat Karbanovi, který nejprve vyrazil bombu zdálky na roh a podruhé, kdy umístěnou hlavičku vyrazil mimo svoji branku. V posledních minutách držel míč Suchdol a jen čekal na ukončení zápasu hlavním rozhodčím.

  

Kutná Hora B - Suchdol 2:3 (1:3)

Branky: 21. Hradílek, 58. Vodička - 8. Laštovka, 15. Langr, 42. Volný (pen.)

Suchdol: Karban - Volný, Procházka, Kuthan, Dolejš - Zelený, Böhm, Vašíček (89. Barth) - Pacák, Laštovka (73. Novotný L.), Langr

 

Fotogalerie