Horní menu

Pohár pro Suchdol končí, doma nestačil na Sedlec



Datum konání:
21.8.2016

Po úspěšném předkole, kdy Suchdol vyřadil Štrampouch, následovalo 1. kolo. Los určil, že se Suchdol doma utká se Sedlecí. Zápas se domácím ale vůbec nepovedl.

Vyrovnaný začátek zápasu ukončila 14. minuta, kdy přízemní střelu do protipohybu ještě skvěle stihl vykopnout Hebr. Ve 22. minutě šli hosté sami na Hebra, ale zakončili prachbídně, neboť se střela zkroutila až k rohovému praporku. Ve 25. minutě už se skóre měnilo, na 0:1 dával Gono střelou na vzdálenější tyč. Akce hostů ale nekončily: Další samostatný únik zakončili hosté v 31. minutě vedle brány. O tři minuty později Sedlečtí nastřelili břevno, s následným závarem si suchdolská obrana poradila. Největší akci měl Suchdol po náběhu Langra na střílený centr, jeho rána se mezi tři tyče nevešla a skončila nad. Poslední akci poločasu měli opět hosté, za Hebra tentokrát po hlavičce hostů zakročil na čáře Procházka. Poločasové skóre 0:1 bylo ještě milosrdné.

Trápení však ve druhé půli pokračovalo. Už v 46. minutě se skvělým dvojzákrokem opět ukázal Hebr. V 61. minutě si na Hebrovi vylámal zuby i kapitán hostů, Volenec, který zakončoval sám před bránou. V 66. minutě skóre navýšil na 0:2 Gono, který do prázdné sítě doklepl Hebrem vyraženou střelu. Jen o pár chvil později, v 69. minutě, bylo ještě hůře - zleva postupoval sám Mrštík a míč uklidil přesně k levé tyčce, 0:3. V 86. minutě si k trestnému kopu z 35 metrů stoupl Langr, ale jeho dělovka mířila vedle. Následně se ve vápně nezorientoval osamocený Suntych a hlavičku z malého vápna poslal jen vedle branky. A tak opět udeřili hosté, již v nastavení utekli domácí obraně a situaci 2 vs 1 vyřešil Mrštík gólem, 0:4.

Suchdol si může spravit chuť v soutěžním zápase, Suchdol - Sedlec, který se odehraje za dva týdny. Ještě předtím, již tuto sobotu 27.8., začne pro Suchdol Okresní přebor zápasem v Kutné Hoře s tamější rezervou. Zápas začne v 17h.

Suchdol - Sedlec 0:4 (0:1)

Branky: 25. a 66. Gono, 69. a 91. Mrštík

Suchdol: Hebr - Král, Kuthan (63. Dolejš), Procházka, Bášti (63. Novotný) - Zelený, Volný, Böhm - Pacák (75. Suntych), Laštovka (63. Barth), Langr

 

Fotogalerie

 

Napsali o zápase:

VÝSLEDKY: O víkendu sehráli osm zápasů poháru OFS Kutná Hora / svoboda.info