Horní menu

Suchdol porazil Štrampouch a postupuje do dalšího kola



Datum konání:
14.8.2016

Po jediném přípravném zápase naskočili suchdolští hráči do ostrého zápasu. V předkole Poháru Okresního fotbalového svazu Kutné Hory se utkali s Ajaxem Štrampouch, který v loňském ročníku padl až ve finále. Letos  končí mnohem dříve, Suchdol domácí utkání zvládl a postupuje do dalšího kola.

První poločas nabídl mnoho šancí a diváci se nemohli nudit. Ve 12. minutě šel zprava sám na bránu Pacák, ale z výhodné pozice ještě přihrávkou hledal spoluhráče, kteří však nezakončili. V 18. minutě si prodloužený míč našel opět Pacák a umístěná hlavička skončila na tyči. Z následného rohu mířil Langr hlavou nad. A do třetice se do šance dostal Laštovka, který ji ale také nevyužil. Ve 21. minutě se k šanci  dostali i hosté. Po průniku do vápna zachránil Suchdol reflexivně Karban. O čtyři minuty později se skóre změnilo. Po rohovém kopu zůstal ve vápně sám Langr  a hlavičkou pod břevno rozradostnil domácí fanoušky. Festival akcí nekončil, v 29. minutě Langr trefil břevno, od kterého se míč odrazil jen před brankovou čáru. Ve 37. minutě zabránil gólu Dolejš, který pomohl Karbanovi a téměř z brankové čáry odkopl míč do bezpečí.

Ve druhém poločase držel míč Štrampouch a Suchdol zprvu bojoval hlavně sám se sebou, aby dokázal vůbec míč podržet. V 56. minutě po rohu mířili hosté hlavou vedle. Vyrovnáno mohlo být v 66. minutě, ale hostující Biroš neskutečně z malého vápna vůbec netrefil suchdolskou branku. Hosté věděli, že musí skórovat a tlačili se dopředu, což otevřelo hru na druhé straně. V 84. minutě se opět skvělým zákrokem blýskl Karban a skóre zůstalo stejné i po Langrově střele vedle z hranice velkého vápna z 88. minuty.

Suchdol vyhrál 1:0 a postoupil do prvního kola Poháru OFS KH. V něm se utká s Viktorií Sedlec. Utkání se odehraje v neděli 21. srpna od 17 hodin v Suchdole.

Suchdol - Štrampouch 1:0 (1:0)

Branky: 26. Langr

Suchdol: Karban - Dolejš, Kuthan, Procházka, Bášti (69. Novotný) - Böhm - Pacák, Zelený (79. Suntych), Vašíček, Langr - Laštovka (65. Barth)

 

Fotogalerie

 

Napsali o zápase:

Loňský finalista poháru vypadl už v předkole na hřišti Suchdola! / svoboda.info