Horní menu

Suchdol v prvním přípravném zápase nestačil na Ratboř



Datum konání:
6.8.2016

První přípravný zápas odehrál Suchdol doma se sousední Ratboří. Po mnoha spálených šancích se z výhry radovali právě hosté, kteří rozhodli zápas jedinou brankou.

První velkou šanci vytvořil v 16. minutě Langr Laštovkovi, ten ale po úniku trefil jen tyč. Ve 32. minutě po rohu nedosáhl Hebr na míč a hostující Pasker byl z příležitosti natolik překvapený, že odkrytou bránu netrefil. Ve 42. minutě se ke standardní situaci postavil Langr, jeho pozemní bombu ale brankář Karban kryl. 

Prostřídaná sestava si vytvořila šance hned na začátku druhé půle. V 51. minutě Pacák ve vyložené šanci mířil jen nad. Následně Ratboř nastřelila tyč a bylo jasné, že se diváci v druhých 45 minutách nudit nebudou. Langr si v 59. minutě zopakoval trestný kop z podobné pozice jako v prvním poločase, tentokrát ale nadějná střela letěla nad bránu. Jen o pár chvil později všichni napjatě sledovali křižnou střelu hostů, která těsně minula Černohlávkovu bránu. Největší šanci si Suchdol připravil v 64. minutě, kdy Böhm přihrával na Suntycha, ten na míč nedosáhl a sám před brankářem se objevil Novotný. Ten ale svoji bombu poslal vedle brány. Následovaly už jen šance Ratboře: v 74. minutě stáli při Černohlávkovi všichni svatí, kdy nejdříve reflexně vyrazil hlavičku Paskera a jeho následná dorážka z malého vápna mířila vedle brány. O pět minut se stejný hráč nemýlil. Při standardní situaci byl ve vápně nehlídaný a umístěnou hlavičkou rozhodl o výsledku - 0:1.

 

Suchdol - Ratboř 0:1 (0:0)

Branky: 79. Pasker

Suchdol 1. pol.: Hebr - Volný, Kuthan, Procházka - Pacák, Langr, Böhm, Zelený, Král - Barth, Laštovka

Suchdol 2. pol.: Černohlávek - Dolejš, Volný, Procházka - Pacák, Langr, Böhm (65. Bášti), Zelený, Král (65. Novotný) - Laštovka (80. Barth), Suntych