Horní menu

Suchdol se s divizí rozloučil prohrou s Ústím nad Orlicí



Datum konání:
18.6.2016

Poslední 30. kolo Divize C bylo loučením nejen se sezonou, ale i se soutěží a s týmem. Do Suchdola přijelo Ústí nad Orlicí, které právě se Suchdolem bojovalo o poslední nesestupové místo. Jedině výhra hostů znamenala jejich udržení.

I přesto, že měl Suchdol minulý týden pauzu, tak se nepodařilo mávnout kouzelným proutkem a uzdravit všechny zraněné. Na lavičce sledoval zápas Vančura, hrát museli nedoléčení Hendrych a Kubík a na začátku zápasu se zranil i Bodlák. Do hry vůbec nezasáhl Michálek. V neúplné sestavě se Suchdol proti houževnatému soupeři těžko prosazoval, naopak měl problémy v obranné fázi. Už v 17. minutě se k záchraně přiblížili hosté. Po centru z levé strany se na zadní tyči objevil Souček, nehlídaný si míč zpracoval a umístěnou ranou otevřel skóre, 0:1. O deset minut později všichni trnuli po obloučku Vaňouse, který spadl naštěstí jen na břevno Kubátovy brány. Nic dalšího se v první půli nestalo, bylo jasné, že vedení o jednu branku slibovalo zajímavý druhý poločas.

Suchdol neměl co ztratit a na začátku druhého poločasu soupeře zatlačil. Jenže mnoho šancí si domácí nevytvořili. V té největší se ke střele z otočky ve vápně dostal Hannich, ale ránu stihli hosté na poslední chvíli zblokovat a vyrazit. Ústí pojistilo svoji výhru pět minut před koncem, kdy se do úniku dostal Heger. Vyběhnuvší Kubát mu míč nesebral, Heger přihrál nalevo na Kuklu a ten prázdnou bránu trefil, 2:0.

 

Suchdol - Ústní nad Orlicí 0:2 (0:1)

Branky: 17. Souček, 86. Kukla

Suchdol: Kubát - Bodlák, Biško, Hendrych, Růžička - Nosek - Dastych, Bora (36. Langr), Hannich - Kubík (64. Vančura) - Rybařík 

 

Fotogalerie

 


 

Napsali o zápase:

Poslední zápas Suchdol nezvládl, záchranu v divizi slaví v Ústí / svoboda.info