Horní menu

Starší přípravka na medaile nedosáhla



Datum konání:
12.6.2016

Bez zisku medaile se vrátil náš tým z finálového turnaje starších přípravek ,který se tuto neděli odehrál v Čáslavi. Naši borci sice začali turnaj výborně a do finálové "Zlaté" skupiny postoupili z prvního místa, když ve své základní skupině dvakrát jasně zvítězili a poté remizovali s U.Janovicemi, které spolu s nimi postupovali z 2.místa. V nadstavbové části o 1.-6.místo však jakoby našemu mužstvu došly síly. Prohra s Čáslaví A a bezbranková remíza se Zručí znamenala, že k zisku medaile bude nutné zbývající zápasy vyhrát. První krok náš tým zvládl, když za mohutného fandění suchdolských příznivců dokázal porazit těsně K.Horu A. V následně hraném zápase s béčkem Čáslavi však již náš tým gól vstřelit nedokázal a naopak po zbytečných chybách dvakrát rychle za sebou inkasoval a utkání prohrál. To vše v součtu znamenalo konečnou 4.příčku ve finálovém turnaji. Vzhledem k průběhu celé sezóny je umístění trochu zklamáním, ale až na suverénní domácí družstvo, byly bodové rozdíly mezi ostatními týmy opravdu minimální. Suchdolské musí mrzet zejména dva nerozhodné výsledky v zápasech, které mohli (a měli) vyhrát.

Přestože to dnes nevyšlo zcela podle představ, zaslouží tým pochvalu za výkony, které po celou sezónu podával a které jak věříme bude předvádět i v následujících zápasech a turnajích.

Závěrečnou tečkou za jarem bude pro starší přípravku přátelské utkání s AC Sparta Praha U10, které se uskuteční v rámci Suchdoliády příští neděli tj. 19.6. od 13 hodin na suchdolském hřišti. Všichni příznivci jsou srdečně zváni.

 

Finálvý turnaj OFS KH

Zápasy Suchdola ve skupině :

Suchdol - Močovice  5:1 (hráno 1x16minut)

Branky : Martin Králík 3x, Ondra Karásek 2x

Suchdol - K.Hora B  6:0

Branky : Martin Králík 3x, Niki Kolčák 2x, Ondra Karásek 1x

Suchdol - U.Janovice  2:2

Branky : Štěpán Šibrava 1x, Ondra Karásek 1x

 

Zlatá skupina o 1.-6.místo :

Suchdol - Čáslav A  2:5

Branky : Štěpán Šibrava 1x, Martin Králík 1x

Suchdol - Zruč  0:0

Suchdol - K.Hora A  1:0

Branky : Martin Králík 1x

Suchdol - Čáslav B  0:2

 

Turnajové asistence : Š.Šibrava 3, M.Králík 3, N.Kolčák 2, O.Karásek 1

 

Konečné pořadí turnaje :

1.Čáslav A

2.K.Hora A

3.U.Janovice

4.Suchdol

5.Čáslav B

6.Zruč

7.Močovice

8.Vrdy

9.Sázava

10.K.Hora B

11.Tupadly

12.Chotusice

 

 

fotogalerie zde...

 

Sestava Suchdola :

v brance : Vojta Hýbl

v poli : Dominik Laštovka, Niki Kolčák, Martin Králík, Ondra Karásek, Štěpán Šibrava, Filip Šibrava, Jindra Mareš