Horní menu

Mladší přípravky se rozloučily na domácím turnaji



Datum konání:
5.6.2016

V neděli se se sezonou rozloučily oba týmy kategorie mladších přípravek na turnaji v Suchdole. Kromě vzájemného souuboje Lvů a Tygrů poměřili hráči své síly ještě s týmy Močovic a Uhlířských Janovic.

 

Suchdol Lvi - Močovice 10:9 (1:3) (Šibrava Š. 6x, Šibrava F. 3x, Petrus Š. 1x )

Suchdol Lvi - Uhlířské Janovice 8:4 (4:4) (Šibrava Š. 6x, Collings P., Viktora Š.)

Suchdol Lvi - Suchdol Tygři 23:0 (12:0) (Šibrava Š. 7x, Jaroš J. 6x, Šibrava F. 4x, Collings P. 3x, Bečán M. 2x, Petrus Š.)

 

Suchdol Tygři - Uhlířské Janovice 0:18 (0:11)

Suchdol Tygři - Močovice 2:10 (0:6) Loužil Rosťa 2x

Suchdol Tygři - Suchdol Lvi  0:23 (0:12)

 

Sestava Lvi: Štěpán Petrus, Philip Collings, Štěpán Šibrava, Filip Šibrava, Milánek Bečán, Štěpán Viktora (3. zápas brána), Jan Jaroš (1. a 2. zápas brána) 

Sestava Tygři: Lukáš Král, Lukáš Lhotka, Marianna Pšaidlová, Rosťa Loužil, Tomáš Loužil, Dan Lovětínský, Jakub Šebelka, Lukáš Vele

 

Komentář Z. Šibravy, trenéra Lvů: Dnešní turnaj byl záverečnou tečkou a ukázkou hry Lvů. Pokud včera starší přípravka proti Močovicům hrála proti "mladším žákům", tak dnešní zápas proti Močovicům hrála mladší přípravka proti "starší přípravce". I když jsem nakonec zvítězili a celý zápas byli lepší, tak je to opravdu k zamyšlení a věřím, že OFS někdy vyslyší přání klubů, které se věnují výchově dětí a kompletně zruší tzv. "výjimky". Další dva zápasy byla jasná záležitost a kombinace, fyzické předpoklady a pohyb na hřišti rozhodly.

 

Komentář D. Jehličky, trenéra Tygrů: Fotbalově kvalitnější soupeři byly poslední jarní zkouškou, ovšem ani jeden tým nedovolil hráčům předvést, co umějí směrem dopředu. Naopak v obraně čelili kvalitním ofenzivám soupeřů. Všichni hráči se prostřídali vzadu i vepředu. Během turnaje se v bráně vyměnili celkem tři brankaři (Mája, Lukáš Král a Rosťa). Pochválit musím Rosťu Loužila za dva vstřelené góly a Máju Pšaidlovou za odvahu v bráně.