Horní menu

Suchdol porazil poslední Semily těsně 1:0



Datum konání:
7.5.2016

Po několika nepovedených zápasech si chtěl A tým spravit chuť a na domácí půdě porazit poslední Semily. To se povedlo, Suchdol vyhrál, ovšem žádná jízda to nebyla - zápas rozhodl jediný gól.

Po celý zápas byl Suchdol jasně lepším týmem, držel míč a hosty k ničemu velkému nepouštěl. Šancí měl Suchdol spoustu, drtivá většina z nich byla ale zakončena neúspěšně: Nejprve Noskova střela za vápnem minula bránu, o chvíli později zůstal vytažený Hendrych, ten ale z malého vápna brankáře neprostřelil. Po dalším závaru ve vápně se k míči dostal Michálek, jeho střela byla důrazná, mířila ovšem doprostřed branky. Skóre tak otevřel až Bodlák, který vystřelil za vápnem svoji pravačkou. Na jeho střelu si ještě brankář Koudelka sáhl, ale i tak zapadla přesně k tyči, 1:0. Hned za pár okamžiků se ve své největší šanci zápasu objevili hosté. Po trestném kopu za hranicí vápna se skvělým zákrokem ukázal brankář Kubát, který zachránil tým od inkasování.Do vápna se ještě jednou podíval stoper Hendrych, ale i napodruhé neúspěšně. I tentokrát zahrozil z velké blízkosti, ale v tomto případě minul bránu o půl metru.

Druhý poločas kopíroval dění toho prvního, branka ovšem nepadla. Růžička v dobré pozici netrefil míč ideálně a střela skončila vedle brány. V další šanci se zjevil takřka sám před brankářem Rybařík, ovšem ani on se neprosadil, svoji umístěnou střelou trefil jen tyč. Domácí fanoušci byli napjatí, aby hosté nevyrovnali. Semily ovšem do konce zápasu žádnou další šanci neměli a Suchdol vyhrál 1:0.

Suchdol - Semily 1:0 (1:0)

Branky: 34. Bodlák

Sestava: Kubát - Svoboda, Biško, Hendrych, Nosek - Bodlák (76. Hannich), Vančura, Michálek (69. Kubík), Dastych (59. Bora) - Rybařík, Růžička 

 

Fotogalerie

 


 

 

Napsali o zápase:

Suchdol hrou neoslnil, přesto Matěj Bodlák výbornou ranou vystřelil tři body / svoboda.ifno


Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů