Horní menu

Suchdol nevyužil šance, Vysoké Mýto rozhodlo v závěru



Datum konání:
30.4.2016

Po domácí prohře s Turnovem Suchdol bojoval o body ve Vysokém Mýtě. Pěkné počasí a vyrovnaná tabulka slibovaly zajímavý zápas. Suchdol si své největší šance vytvořil na začátku druhé půle, ale ani jednu neproměnil. Vysoké Mýto rozhodlo zápas po ojedinělé šanci, kdy domácí protlačili míč do brány po závaru v našem vápně.

První poločas se odehrála bitva mezi vápny: žádný tým si nedokázal vytvořit vyloženou šanci a to ani po několika standardních situacích.

Zato ve druhém poločase se fanoušci bavili, bohužel pro suchdolské ale góly nepadaly. V šancích se totiž objevil postupně Michálek, Vančura a Bodlák. Nejdříve Michálek sám před brankářem mířil mimo, poté Vančura hlavičkoval přetažený centr jen nad bránu a nakonec ani Bodlákova bomba z dálky nezapadla do brány.  Domácí Vysoké Mýto se poté probudilo z divokého snu ze začátku druhého poločasu a hru vyrovnalo.  Opakoval se tak průběh první půle: boje, ve kterém hráčům dochází síly. Přišla 85. minuta a závar v našem vápně, kdy suchdolští na několikrát nedokázali dostat míč pryč z vápna. Míč za Kubátova záda dostal Hock a domácí vedli 1:0. Suchdol nedokázal zareagovat a domácí vyhráli, i když Suchdol tentokrát na body rozhodně měl.

Vysoké Mýto - Suchdol 1:0 (0:0)

Branky: 85. Hock

Sestava: Kubát - Bodlák (89. Svoboda), Biško, Hendrych, Nosek - Rybařík, Bora (89. Kubík), Vančura, Dastych (86. Hannich) - Michálek - Růžička

 

Fotogalerie

 


 

 

Napsali o zápase:

Suchdolští své šance promarnili, naopak inkasovali pět minut před koncem / svoboda.info