Horní menu

Souboj s Admirou rozhodly penalty, Suchdol z nich vyšel vítězně



Datum konání:
20.3.2016

Dva zápasy - pět bodů. Do roku 2016 vstoupil A tým úspěšně a po domácí výhře uspěl i venku. Utkání s Admirou Praha skončilo remízou, rozhodovat tak musely penalty. Poprvé v sezoně v nich byl lepší Suchdol a bral bod navíc. Do Prahy přijelo podpořit tým i čtyřicítka fanoušků, kteří společně s těmi domácími vytvořili skvělou fotbalovou atmosféru.

Začátek utkání patřil domácím, kteří drželi míč a chtěli tak určit ráz zápasu. Jejich snažení však v žádnou vážnou šanci nevyústilo a do hry se dostal i Suchdol. Největší šanci v první půli na suchdolské straně měl Bora. Jeho tečovaná střela za vápnem letěla do šibenice brány. Ovšem Admiru zachránil skvělým zákrokem domácí brankář Jakimeczko.

Druhá půle byla na šance o dost bohatší. V 55. minutě vrátili domácí přetažený míč na malé vápno, kde čekal osamocený Mikolanda a ten propálil Malíka, 1:0. Následně měli domácí několik vyložených šancí, ale ani jedna z nich gólem neskončila - několikrát zakročil na čáře Malík a několikrát mířili těsně vedle. Karta se poté obrátila a hrozil Suchdol. Vyrovnání zařídil po centru Rybaříka, mimo jiné bývalého hráče Admiry, Růžička, který nejprve trefil jen tyč, ale k dorážce se dostal jako první a v 81. minutě bylo vyrovnáno. O pár minut později měl na kopačce obrat Béreš, ten ale z velkého vápna trefil jen prostředek brány. Šlo se tedy na penalty.

Hned v první sérii domácí nedali. Za stavu 4:3 pro Suchdol stačilo, aby Růžička jako první v páté sérii proměnil. To se také stalo a Suchdol poprvé může slavit dva body z divizního utkání.

 

Admira Praha - Suchdol 1:1 (0:0), 3:5 np

Branky: 55. Mikolanda - 81. Růžička

Suchdol: Malík - Růžička, Biško, Hendrych, Nosek - Bodlák, Michálek, Vančura (75. Béreš), Bora (64. Dastych) - Kubík (64. Hannich), Rybařík (90. Svoboda)

Fotogalerie


 

Napsali o zápase:

Suchdol přivezl dva body po penaltovém rostřelu na hřišti Admiry Praha / svoboda.info

Suchdol poprvé v sezoně zvládl penalty a veze ze zápasu s Admirou dva body / Kutnohorský deník