Horní menu

V utkání se Sázavou padlo sedm gólů, Suchdol vyhrál 5:2



Datum konání:
27.2.2016

A tým se opět ukázal na umělé trávě v Červených Pečkách. V 16 hodin začal zápas se Sázavou, účastníkem Krajského přeboru. Celkem padlo sedm branek, z toho šest ve druhém poločase.

V první půli se totiž prosadil jen Růžička. Po faulu na Kubíka dostal Suchdol výhodu a Vančura posunul míč na zcela volného Růžičku. Ten si s únikem poradil a debut v útoku ihned okořenil vstřelenou brankou. 

Ve druhém poločase náskok rychle navýšil Nosek, který také hrál na nezvyklé pozici. Jako střední záložník napřáhl za vápnem a jeho krásná střela zapadla ke vzdálenější tyči. Poté se ukázal Dastych, který během dvou minut zaznamenal brankovou asistenci. Nejprve nacentroval balon do vápna přesně na Michálkovu hlavu a o minutu později sám před brankářem nezpanikařil a ještě přihrál Kubíkovi. Ten neměl se zakončením problém a rázem vedl Suchdol 4:0. Sázavští se ale nevzdali a snížili. Nejprve proměnil Král trestný kop a poté tečoval Konečný další trestný kop Krále za záda Karbana a bylo zaděláno na drama. To se ovšem nekonalo, na 5:2 zvýšil aktivní Bodlák. 

 

Suchdol - Sázava 5:2 (1:0)

Branky: 11. Růžička, 48. Nosek, 56. Michálek, 57. Kubík, 90. Bodlák - 73. Král, 79. Konečný

 

Suchdol:

1. poločas: Malík - Biško, Hendrych, Svoboda, Nosek - Bodlák, Vančura, Bora, Dastych - Růžička, Kubík

2. poločas: Karban - Růžička, Biško, Svoboda, H - Dastych, Michálek, Nosek, Bora - Kubík, Vančura

 

Napsali o zápase:

Do jarní části divize půjde Suchdol s brankářem Adamem Malíkem / svoboda.info