Horní menu

Suchdol úspěšně vstoupil do druhé poloviny přípravy, Úvaly porazil 3:1



Datum konání:
13.2.2016

Třetí přípravný zápas odehrál A tým na umělé trávě v Červených Pečkách. Zápas s Úvaly nabídl spoustu šancí a ukázal možnost posílení na pozici brankáře, kdy zápas začal v brance Adam Malík.

První poločas patřil Suchdolu, ten mohl během prvních 30 minut vstřelit pět branek. Jenže již první jasná šance naznačila, že jsou suchdolští neefektivní v zakončení. Růžička sice vystihl rozehrávku obrany, ale sám na bránu ani netrefil bránu. Následoval neúspěšný Bodlákův únik, Michálkova hlavička z malého vápna a neproměněná Vančurova penalta. Následně opět Vančura po průniku do vápna křižnou ranou minul bránu a o pár minut později Kubík špatně vyřešil situaci dva na jednoho, kdy se zamotal do míče. Jak to bývá, ukázali se hosté, kteří z minima mohli vytěžit maximum, zakončení protiútoku ale zastavilo břevno Malíkovy brány.

Druhý poločas Suchdol v počtu šancí nedominoval, ale přesto ho vyhrál. Hned první šanci po změně stran využil Michálek. Dostal skvělý míč za obranu a po kličce brankáři si se zakončením do prázdné brány poradil. Hosté mohli odpovědět, ale již podruhé je zastavila branková konstrukce. Místo toho se odhodlal ke střele z velké vzdálenosti Bora a jeho krásná střela se od tyče odrazila do brány, 2:0. Úvaly zanedlouho snížily, když suchdolské obraně nevyšla ofsajdová past. Hosté si s únikem skoro od poloviny hřiště poradili, 2:1. Následně se ukázal brankář Karban, který chytil několik vyložených šancí Úval. Skóre se však měnilo na straně Suchdola, kdy obrana Úval zapomněla na Kubíka a ten ve skluzu upravil skóre na konečných 3:1.

 

Suchdol - Úvaly 3:1 (0:0)

Branky Suchdola: 51. Michálek, 65. Bora, 84. Kubík

 

Suchdol: Malík (70. Karban) - Růžička (46. Svoboda), Hendrych, Biško (70. Růžička), Nosek - Bodlák, Bora, Michálek, Dastych - Vančura, Kubík

 

Napsali o zápase:

Suchdol zkouší brankáře Adama Malíka, na dalších posilách intenzivně pracuje / svoboda.info

Suchdol porazil Úvaly, ale trápí ho hráčský kádr / Kutnohorský deník

 

Fotogalerie