Horní menu

Suchdol své šance nevyužil a v Čáslavi prohrál



Datum konání:
30.1.2016

Druhý lednový zápas odehrálo A mužstvo v Čáslavi. Diváci mohli vidět spoustu šancí a ukázalo se, že je jen škoda, že tento zápas nemohl být oficiální mistrovský zápas. Atmosféra byla totiž i při přípravném zápase výtečná.

Začátek začal šťastně pro domácí, které poslal již ve třetí minutě do vedení Špičák. Na dlouho to však byla jediná čáslavská akce. Pohledy diváků směřovaly na druhou stranu, kde suchdolští spalovali své šance: v nadějných akcích ale nebyl úspěšný ani Vančura, ani Hannich, ani Michálek a gólem neskončila ani tvrdá rána Kubíka. Ke konci poločasu se ale Suchdol zaradoval, kdy se prosadil Michálek. S remízovým stavem 1:1 po poločase nemohli být suchdolští spokojení, především s efektivitou.

Druhá půle začala podobně jako ta první. Hlavou se totiž opět prosadil Špičák a Čáslav vedla. Ovšem na tento gól již Suchdol nezareagoval. Mnohá střídání a přerušování ubraly hře na tempu a k vidění bylo mnoho osobních soubojů a faulů.

 

Čáslav - Suchdol 2:1 (1:1)

Suchdol: Karban - Růžička (46. Dastych), Biško (46. Svoboda), Hendrych, Nosek - Bodlák, Vančura, Bora, Michálek (67. Bora) - Hannich (73. Kubík), Kubík (54. Biško)

 

Napsali o zápase:

Fotbalisté Čáslavi v sobotním přípravném utkání porazili Suchdol 2:1 / svoboda.info

 

Fotogalerie