Horní menu

V prvním přípravném zápase si A tým poradil s Nymburkem



Datum konání:
23.1.2016

A mužstvo vstoupilo do třetího tréninkového týdne a hráči se dočkali prvního přípravného zápasu. V Červených Pečkách se za hustého sněžení střetli s Nymburkem. S ním Suchdol hrál v minulé sezoně Krajský přebor, po postupu ale Nymburk zvolil Divizi B. Utkání si nenechala ujít patnáctka fanoušků, kteří museli být spokojení:

První poločas totiž Suchdol jednoznačně diktoval tempo a to vyústilo v poločasové vedení 2:0. Již v páté minutě utekl Hannich obraně a vstřelil tak první gól dospělých v roce 2016. A byl to právě Hannich, kdo vstřelil i druhý gól. Po rohovém kopu se dostal k balónu a podruhé rozradostnil fanoušky. Levonohý hráč, který se do útoku dostal v suchdolské sestavě vůbec poprvé, se dokonce mohl radovat z čistého hattricku. Další únik ale úspěšný nebyl. Nymburk zahrozil jedinou střelou, ta jen smetla sníh z břevna Karbanovy brány.

Ve druhém poločase se Nymburk zvedl, ale Křelina, který též působil v Suchdole, svoji šanci neproměnil. Na 3:0 tak zvyšoval opět po rohovém kopu Kubík, který dorazil tečovaný míč. Nymburští nakonec stav korigovali, kdy si míč po centru našel Křelina.

 

Suchdol - Nymburk 3:1 (2:0)

Branky: 5., 37. Hannich, 57. Kubík - 82. Křelina

Suchdol: Karban - Nosek, Hendrych, Růžička, Biško - Dastych (46. Bodlák), Vančura (69. Hannich), Bora, Michálek (69. Dastych) - Kubík, Hannich (46. Jirků)

 

Napsali o zápase:

Suchdolští si proti Nymburku zahráli s chutí i na sněhové pokrývce / svoboda.info

 

Fotogalerie